2007-2008 futbol sezonunda kim şampiyon olacak?
A. Beşiktaş
B. Fenerbahçe
C. Galatasaray
D. Trabzonspor
E. Diğer: .........
Lütfen diğer seçeniğinizi seçerseniz takımı belitiniz...
Not: takımlar alfebetik sıraya göre yazılmıştır.
2007-2008 futbol sezonunda kim şampiyon olacak?
A. Beşiktaş
B. Fenerbahçe
C. Galatasaray
D. Trabzonspor
E. Diğer: .........
Lütfen diğer seçeniğinizi seçerseniz takımı belitiniz...
Not: takımlar alfebetik sıraya göre yazılmıştır.
bence galatasaray olur.Kadrosu türkiyeye göre çok iyi
oy kullanmayı unutmayalım![]()
hocam yaa benim için cok ilgisiz bi soru sormussunuzben sonuca bakiim sadece
![]()
yaw arkadaşlar ama hiç oy vermemişsiniz
tabikide aslanlar gibi biz şampiyon olacağız
lay lay lay lay lay bu senede biziz şampiyon
bence beşiktaş olur, sezona fena bi başlangıç yapmadı, ya artık olalım ama nolur di mi![]()
Tabii ki Galatasaray şampiyon olacak, aksinin iddia edilmesi bile anlamsız) Acaba ben mi çok iddialı konuştum?
)
ya nerde bu fenerbahçeliler?
alloooooooo
sesim geliyor muuuu?
![]()
inşallah cimbombomumuz şampiyon olucak tabiki)
bu sene aslan cimbom, alemin kralı galatasaray kesinlikle şampiyon avrupada da fırtına gibi eser. Her türlü iddiaya girerim. Fenerbahçe inşallah şampiyonlar ligine kalır çünkü orda 6 maçlık bir şamata var. Her maçın sabahı fenerlilerle konuşmak bana büyük zaevk verecek.Sıfır çekerler gelirler.
Evet ya, adamlar dünya yıldızlarını topluyor ve yine de madara oluyorlareng_1982 Nickli Üyeden Alıntı
Herhalde Fenerbahçe o transferleri Galatasarayla Türkiye'de başedebilmek içn yapıyor
![]()
eng_1982 Nickli Üyeden Alıntı
cimbombommmmm
tabiki beşiiktaş şampiyon bu seneertuğrul hoca kendi gibi sağlam bi takım yaptı, takım biraz alışsın bakın ozaman beşiktaşım neler yapacak bu sene
tabi ki fenerbahçem şampiyon bu sene
bu soru şöylede sorulabilirdi; hangi takımı tutuyorsunuz? nede olsa herkes kendi takımını işaretleyecektir.
aslında haklısın
ama benim gibi dört büyükleri tutmayan insanlar da bir tahminde bulunabilsinler diye bu şekilde yaptım...
forumdaki arkadaşların bazıları beni bilir, ben hayatım boyunca hiçbir istanbul takımına sempati dahi duymadım duymamda. anadoludan bir takımın şampiyon olduğu gün, benim için bayram olacak...![]()
Bunun içinde ne yazık ki uzun bir süre beklemem gerekiyor...
Ama isterse hayatım boyunca bekleyeyim hiçbir şekilde bir istanbul takımını tutmayacağım...
evet anadolu takımlarının şampiyon olması türkiye şartlarında biraz zor. baksanıza zorlu bile ışık göremedi ve manisayı bıraktı.
fazla söze gerek yok bu sene aslan cimbom şampiyon![]()
keşke anadolu takımlarıda şampiyon olabilse. ilhan cavcav isteseydi gençlerbirliği şampiyon olurdu sanırım 2003 yılıydı.ama umarım bi şampiyon çıkar anadoludan
Bu sezon Galatasaray, gelecek sezonda kesin Orduspor şampiyon olur..![]()
Bookmarks