artık dıkey gecısle acık ogretım 3. sınıftan ısletme ve ıktısat secılebılıyormus yanlış duymaddıysamm
artık dıkey gecısle acık ogretım 3. sınıftan ısletme ve ıktısat secılebılıyormus yanlış duymaddıysamm
dıkey gecısle gıdadan mı gecılıyo anlamadım ben
ya dıkey gecıse gırmeden onlısans ısletme okuyan bı arkadasım dırek devam ettı 3. sınıftan ama işletme boluymuydu... yanı onlısans ısletme, ıktısat vs. gıbı bolumlerde dıkey gecıse gırmeden 3. sınıftan devam edılıyor dıye bılıyorum ben![]()
Hayır işletme ve ya iktisata ancak direk 3 sınıfa geçilmiyor.4 des alıyorsnuz bunların en az 3 verirseniz 3 sınıfa geçiyorsunuz.Hangi bölümlerin hangi bölümlere geçebildiği açık öğretim sitesinde var.Malesef açık öğretimde gıda yok
bu sene dgs tercih formunda sınavsız geçiş bölümlerinde gıda mezunlarının işletme ve iktisat seçebileceğini gösteriyordu.Ama dgs sınavına girmeden bu geçişten yararlanılıyormu onu bilmiyorum.Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşımını bekliyorum.
dgs sınavına girmeden direk aöf işletme yada ıktısat tercıh edılebılıyor
arkadaşlar ben araştırdım. İktisat veya işletme okuyabiliyoruz önce hazırlık sınıfı 4 ders verip daha sonra 3. sınıftan devam ediyoruz. Tamam bu kadarını anladık ama gıda sektöründe terfi nasıl olacak yani lisans mezunu olmamız bize bir şef veya direktör gibi işletmelerde yönetim kısmında yükselme olanağı verir mi yoksa sadece lisans düzeyinde aynı kara sistem devam mı eder anlamdım. bu konuda bilgisi olan varsa bana mesaj atarsa sevinirim.
Bookmarks