Avcılardaki yemek firmamıza acilen gıda mühendisi aşçı, aşçı yardımcısı aranmaktadır.
Tel:02124280128
Avcılardaki yemek firmamıza acilen gıda mühendisi aşçı, aşçı yardımcısı aranmaktadır.
Tel:02124280128
hepsini birden kaçırmışlar sanırımmmmmm
yeni bir proje vardır kesin...
bir de cateringler nedense hep acil arıyor. ben hiç yayıla yayıla arayanı görmedim.
neyse arkadaşlar ilgilenen yada pozisyona alınan olursa bilgilendirirlerse iyi olur...
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
catering firmaları normalde çalıştırmak istemiyorlar. Çünkü masa başında oturuyor bir iş yapmadan para alıyorlar gözüyle bakıyorlar bildiğiniz gibi. Acil olmasının nedenide iyi yerde olmayanlar çıktığında illallah ediyor. Yemek firmalarınada sözleşme yaparken gıda mühendisini şart koşuyorlar. Böyle olunca gıda mühendisi şart oluyor. Ancak çalışacak mühendis bulamıyorlar. Arkadaşlara tavsiyem kurumsal bir işletme olmadıktan sonra bu firmalara geçici bir iş yeri olarak görmeleri ve ona göre hareket etmeleri.
Bookmarks