Arkadaşlar merhaba.
Ben bir baharat firmasında çalışıyorum.
Ve baharatlar için aflatoksin analizinin nasıl yapıldığı hakkında bilgi almak istiyorum, bu analiz için gereken malzeme ve laboratuvar malzemeleri nelerdir?
Yardımlarınız için sağolun...
Arkadaşlar merhaba.
Ben bir baharat firmasında çalışıyorum.
Ve baharatlar için aflatoksin analizinin nasıl yapıldığı hakkında bilgi almak istiyorum, bu analiz için gereken malzeme ve laboratuvar malzemeleri nelerdir?
Yardımlarınız için sağolun...
aflatoksin analizi için aflatoksin test kitleri kullanabilirsin. var yok kitleri bunlar.baharat firmalarının genel oarak kullandığı biofarm test kitleri bununa izmirde bi firma satışını yapıyo ismi sincer.burayı arayıp bilgi yada demo yardımı alabilirsin.
kolay gelsin
biz aflatoksin analizi için r-biofarm birde aflatest diye bir markanın immunofinite kolonları kullanıyoruz. Bunun için öncelikle bu kolonlardan almalısınız ama daha öncesinde analizleri yapabilmeniz için çok çok pahalı olan hplc florösans dedektörlü likit kromotografisi almanız gerekli, ben size perkinelmeri tavsiye ederim, eğer maddi olarak alabilecek gücünüz varsa tabi, analiz kısmındada kolonu aldığnız zaman firmaların aplikasyon eğitimleri oluyor bununlada analiz kısmını halletmiş olursunuz. sormak istediğniz bişey olursa herzaman yardım ederim...
Evet bende arkadaslara katılıyorum ve buyuk ihtimalle kolonlu uygulamayı secmeniz gerekecek . Ayrıca eger ELİSA cihazını ve paket programını kullanmayı bilmiyosanız bu işe biraz zaman ayırmanız gerekecek ...
Elisa yı kesinlikle tavsiye etmiyorum bukadar berbat bi analiz yöntemi olamaz ben allergen çalışması yapıyorum şusıralar elisa ile bukadar dengesiz bi cihaz bukadar narin bicihaz olamaz imkanınız varsa hplc-fld kullanın bence![]()
Bookmarks