[size=x-large][/size][size=medium][align=left]
merhaba arkadaşlar
ben bu sektöre girdiğimden beri en çok karşılaştığım sıkıntıyı sizlerle paylaşmak ve buna çözüm getirebilecek öneriler almak istiyorum.
yemek fabrikalarında çalışan aşçılardan bahsediyorumhepsi gıda mühendislerine her konuda muhalefet etme eğilimindeler. bilinçli ve eğitimli olanını bulmak nerdeyse imkansız. en basiti hijyen ve sanitasyon eğitimi vermek için işçileri topladığımda her söylenen maddeye bir kulp takıp işçilerin kafasını karıştırmaları ve eğitimin boşa gitmesine sebep olmaları. bir de kesinlikle gıda mühendisinden emir almak istememeleri. asla benim verdiğim yemek reçetelerine ve gramajlara uymuyorlar. bu da maliyet analizi yapmamı güçleştiriyor. bu konuyu çözmüş olan veya benzer sorunlar yaşayan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. hepimize kolay gelsin
[/align][/size]

LinkBack URL
About LinkBacks
hepsi gıda mühendislerine her konuda muhalefet etme eğilimindeler. bilinçli ve eğitimli olanını bulmak nerdeyse imkansız. en basiti hijyen ve sanitasyon eğitimi vermek için işçileri topladığımda her söylenen maddeye bir kulp takıp işçilerin kafasını karıştırmaları ve eğitimin boşa gitmesine sebep olmaları. bir de kesinlikle gıda mühendisinden emir almak istememeleri. asla benim verdiğim yemek reçetelerine ve gramajlara uymuyorlar. bu da maliyet analizi yapmamı güçleştiriyor. bu konuyu çözmüş olan veya benzer sorunlar yaşayan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. hepimize kolay gelsin
[/align][/size]
Paylaş

Alıntı

Bookmarks