Altı Sigma ilgili küçük bir çalışma
Konu hakkında genel bir bilginiz olsun diye. Yoksa bu konu bu kadar küçük bir dökümanlar geçilemiyecek kadar derindir
"Alti Sigma'yi Toplam Kalite Yonetiminde, musteri odakli bir yaklasimla belirlenen is hedeflerine en etkin sekilde ulasmayi olanakli kilan bir yonetim metodolojisi olarak yorumlamak dogru olur.
Yonetim metodolojisi derken, buna musteri odakli olarak SMART hedefler belirleme, hedefleri sahiplendirerek yayma, hedefleri gerceklestirmek icin projeler olusturma, projeleri yonetme, projelerin ve uyelerinin performanslarini izleme ve degerlendirme, sonuclara gore proje yonetenleri (karakusak veya uzman karakusaklar) odullendirme veya uyarma.... gibi bircok bileseni olan bir sistemi kastediyorum.
Alti Sigma bu sekliyle TKY’nin yillardir daha "yumusak" soylemlerde ve "felsefi” kaldigi (ne ise yariyor ki tipindeki) elestirilere karsi olumlu ve somut bir cikis olmustur. Ama dikkat edilirse, kimi danismanlarin satmaya calistiktan gibi, TKY = Alti Sigma degildir. Venn diyagrami cizseydik, Atli Sigma' yi TKY’nin bir alt kumesi olarak gosterebilirdik
Dökümanın adı: Altı Sigam ve KYT
Döküman Türü: word
Dosyanın şifresi için
"" tırnak işaretleri olmadan
"www.forumfood.net"
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||

LinkBack URL
About LinkBacks

Paylaş

Alıntı
emeğe saygı yani açıkcası kullanmak benim de hoşuma gitmio ama ilerleyip daha kaliteli bi yer olabilmek için bunu kullanıoruz

Bookmarks