: ayçiçek ve kanola yağı üretim projesi
: Pdf
: REKA BİTKİSEL YAĞLAR SAN VE TİC AŞ

BÖLÜM I: PROJENİN TANIMI VE AMACI
I.1.Projenin konusu, faaliyetin tanımı, hizmet amaçları, ülke ekonomisi içerisindeki yeri, önemi, gerekliliği, kurulması planlanan tesisin tipi (Yağ üretim ünitelerinin her biri), kapasitesi, kaplayacağı alan ve projenin ne kadarlık alanda gerçekleştirileceği, stoklama yoğunluğu, yöreye sağlayacağı faydalar, ekonomik ömrü gibi hususların ayrıntılı açıklanması,
I.2. Projenin fayda maliyet analizi.
I.3. Proje kapsamındaki faaliyet ünitelerinin konumu (yağ üretim, ürün depolama, arıtma tesisi vb. tesislerin proje havzasında harita üzerinde işaretlenerek gösterimi.), genel vaziyet planı, Tesislerin projesine uygun 1/500 veya 1/250 ölçekli vaziyet planı.
I.4. Yer bulduru haritası, proje alanı ve yakın çevresinin fotoğrafları.
I.5. Projeye konu olan bölgenin en son onaylı 1/1.000, 1/5.000, 1/25.000, 1/100.000 ölçekli planlar (aslı gibidir onaylı), plan notları, lejand paftasından bir örnek ve bu planlar üzerinde her bir tesis yerinin gösterimi (İlgili idaresinden alınan faaliyet alanının ya da faaliyet alanının da içinde bulunduğu alana ait onanlı imar planı ve çevre düzeni planı bulunup bulunmadığına dair yazı, varsa bu planın/planların lejant ve plan notlarının aslının aynıdır kaşesi vurulmuş şekli, onaylı bir planın olmaması durumunda ölçekli harita üzerinde faaliyet için kullanılacak alanın açıkça gösterimi ve ayrıca faaliyet alanının mücavir alan sınırları içerisinde olup olmadığı hakkında bilgi).
I.6. Faaliyet alanı ve yakınında bulunan yerleşimlerin halihazır harita üzerinde işaretlenerek gösterimi.
I.7. Tesisin kurulacağı alanın çevresinde yer alan sanayi, yerleşim yerleri, tarım, orman alanları vb. ile ilgili bilgiler.
I.8. Ulaşım durumu.
I.9. Enerji Nakil Hatları.
I.10. Faaliyet alanını merkez alan 1 km’lik yarıçaplı alanın işaretlenmesi.
I.11. Mevcut Kirlilik Yükü.
BÖLÜM.II: PROJE İÇİN SEÇİLEN YERİN VE PROJEDEN ETKİLENECEK ALANIN BELİRLENMESİ VE BU ALANLAR İÇİNDEKİ MEVCUT ÇEVRESEL ÖZELLİKLERİN AÇIKLANMASI

: