: Bakliyat İşleme Paketleme Ve Depolama Tesisi : Doc : .......
Projenin amacı
Bakliyat ve yağlı tohumlar üretiminin oldukça önemli olduğu Güneydoğu Anadolu ve DoğuAkdeniz bölgesinde üretilen bakliyatın işlenerek işlenmiş ürünlere dönüştürülmeden önce, tohum içerisinde bulunan yabancı maddelerin uzaklaştırılması, elde edilecek ürünün kalite değerini ve uluslar arası standartlara uygunluğunda en önemli etkendir. Bu nedenle işletmemiz mercimek nohut başta olmak üzere, bakliyatın, gerek işlenmiş ürünlere dönüştürülmeden önce, gerekse ambalajlama işlemi yapılarak, tüketiciye sunulmadan önce, yabancı maddelerden arındırılması gıda güvenliği ve standardizasyonunu sağlamak amacı ile eleme ,taş ayırma ,tam otomatik terazili paketleme makinası ve bunlara bağlı olarak çalışan makine ve ekipmanlarının alınması düşünülmektedir. Böylece yüksek ürün kalitesi, düşük ürün kaybı, kalite güvencesi, Güvenilirlik, düşük işletim maliyetleri, kullanım kolaylığı, temiz ve güvenli ürünler elde edilmesi sağlanmış olacaktır. Bakliyat üreticilerinin gelirlerini arttırmak, üretimde süreklilik sağlamak, bölgede yeni kapasite oluşturarak istihdam yaratmak, ürünün pazarlama olanaklarını geliştirmek, üreticilerin ve çalışanların sosyal standartlarını yükseltmek, üretim konusunda eğitim çalışmaları yapmak amacıyla bakliyatı uygun şekilde işleme, paketleme, ambalajlama ve depolama tesisinin kurulmasıdır.
:
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||

1Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks