Sanırım adım adım gıdacı olmak benim için tam da gerçek anlamına uygun.Ben gıdacı olmanın bu işi severek yapmanın ne demek olduğunu,stajda ayağımda çizmelerle üzerimde önlük kokuların arasında çalışırken anladım.
Bu mesleği bilmeden gıda teknolojisi okumaya başladım, 2yıl sonra elime diplomamı aldığımda bu işi sadece seviyordum.O sene girdiğim sınavla mühendisliğe geçince bunun sadece işi sevmek değil bende bir tutku olduğunu anladım.
Şimdi tekrar diploma alıcağım günü bekliyorum.Gıdacı olmak insanların ihtiyacı olan en önemli şeyi yaratmak ve insanlarım sağlıklarını size emanet etmeleri bu mesleğin en önemli noktası.Bu mesleği severek yapıcak olanlar okumalı diyorum.

LinkBack URL
About LinkBacks
Paylaş

Alıntı
arty:

ama. Staj donemnde hersey bana farklı ve cekıcı gelmeye basladı ve ben baska bır ıs yapamıyacagımı gordum.Bır seyler uretmek ve turkıye dunya capında bu urunun kullanılması ınsana ayrı bır zevk vermeye basladı.uzun sure ıssz kaldım ama hep bransımda ıs baktım.
Ayağımızı puan göre uzattık ve mühendislikten en cazip gıda geldi ve 4. tercihime yazdım Uludağı, listemdeki tek gıda mühendisliğiydi
NE DEMEK ŞİMDİ O KI ANLAMDIM... BEN BOLUMU SEVEREK OKUYORUM İŞİMİDE SEVEREK YAPACAĞIMDAN EMINIM DEMEK ISTEDIM SİZ NE DEMEK ISTEDINIZ ACABA???

Bookmarks