bitirme çalışmamda takdim kısmını hazırlama aşamasındayım
bu kısmı nasıl hazırlamam gerektiğini bilemiyorum konu hakkında fikri olan bana yardımcı olsun yazıyı Cuma günü teslim etmeliyim![]()
bitirme çalışmamda takdim kısmını hazırlama aşamasındayım
bu kısmı nasıl hazırlamam gerektiğini bilemiyorum konu hakkında fikri olan bana yardımcı olsun yazıyı Cuma günü teslim etmeliyim![]()
çalışmanın amacı, kullanılan yöntem, araştırma vs varsa izlenen metod gibi hususlardan kısaca bahsedin.
e tabi hocalarınıza ve emeği geçenlere de bir kısım methiyeler falan...
daha ayrıntılı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım...
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
bitirme çalışmasının konusu enzimler ama çalışma derlemelerden oluşuyor
böyle bir durumda nasıl bir takdim kısmı hazırlanır?
konu enzimlerse öncelikle genel olarak enzimden behsetmeniz yerinde olacaktır. nedir neden kullanılır avantajları dezavantajları üretim/elde edilme yöntemleri ticari olarak önemi falan.. kısa olarak enzim sınıflandırmasından da bahsedilebilir.
derleme metodunuzdan (hakemli kaynaklardan, doktora çalışmalarından, ulusal-uluslararası kaynaklardan yararlanıldığı vs..) bahsedin.
methiyeler vs..
yazmaya başlarsanız devamı gelir...
kolay gelsin..
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
saol başlangıç için iyi fikirler bunlar
iş başa düşünce ne yazmak gerektiğini düşünemiyor insan
tekrar teşekkür ederim
Bookmarks