Ben bundan yaklaşık 6 ay öncesine kadar burger king hastasıydım diyebiliriz. ama en son şiakyet dilekçem ve e-postamdan sonra bir daha burger king den yememeye karar verdim.
daha öncede çeşitli konularda 4-5 tane şikayet ve öneri e-postası göndermiş ve dilekçesi dolduruştum (patatesleri elle yemek zorunda kalma, kolonyalı mendil verilmemesi, hijyen durumunu ve mikrobiyal yükünün ne olduğunu bilmediğim ve rafta iç içe duran ve üzerinde özelliğini bilmediğim bir tepside yemek yemek, menude vaad edilenin dışında ürün verilmesi vb konularda) ama hiçbirisine zahmet edip ilgileniyoruz gibi bir mesaj dahi yazmadılar veya aramadılar.
bu kadar büyük bir firma, nasıl olurda bu kadar duyarsız olabilir?
eminim ki onlara bir sürü öneri veya şikayet e-postası geliyordur. bunlara en azından nezaket için otomatik bir cevaplama sistemi kurarsınız içlerinden elle tutulan ve mantıklı olanlar varsa onlarada cevap verirsiniz. bu bu kadar zor bir iş değil.
müşterinizi dikkate almazsanız o da sizi dikkate almaz...
belki benim yaptığım Don Kişot'luk ama bildiğim bir doğru varsa bedeli ne olursa olsun onu uygulamaktan kaçınmam.
tanıdığım herkese de bunu anlatıyorum. peki diyeceksiniz ki 6 aydır bunu uyguluyorsan neden şimdi yazıyorsun. o müşterisinin ne düşündüğünü umursamayan burger king gönderdiğim e-postadaki adresimi reklam göndermek için gayet güzel kullanıyor. bugün bir e-posta aldım sinirlendim ve size içimi döküp rahatlamak istedim.

LinkBack URL
About LinkBacks
Paylaş

Alıntı
))

Bookmarks