sardunya cateringde daha önce çalişan yada hali hazırda çalışan arkadaşlar varmı çalışma koşulları nelerdir fikre ihtiyacım var unlu mamul sektörü ve sardunya catering arasında bir şeçim yapmam gerekiyo en geç yarına kadar lütfen duyun sesimi![]()
sardunya cateringde daha önce çalişan yada hali hazırda çalışan arkadaşlar varmı çalışma koşulları nelerdir fikre ihtiyacım var unlu mamul sektörü ve sardunya catering arasında bir şeçim yapmam gerekiyo en geç yarına kadar lütfen duyun sesimi![]()
sardunya 1000 tl veriyor diye biliyorum, giren arkadaşlarım hep çıktı oradan ama şimdi unlu mamülle karşılaştırınca iyi düşünmek lazım, unlu mamül üretim yeri küçük mü büyük mü iş yükü nedir,maaş diğer iş yeriyle nasıl, maaşınızı sorunsuz hesabınıza yatıracaklar mı, ulaşım (her ikisi içnde) nasıl, iyi düşünmek lazım..
hangisinin getirisi fazlaysa onu tercih ederdim açık konuşayım, nereye gitseniz çılgınlar gibi çalıştırıyorlarbari buna değsin
şimdiden hayırlı olsun diyorum.
1000 lira mı. istanbulda hem de. vay vay vay. of of of . cuneyt kurt power fm saturday mix diyorum.
1000 lira ist için çok düşük bir maaş. bence unlu mamuller sektörünü iyi düşünün. ancak oranında şartları önemli . maaş olsun, size neler katabilir orası. iki yer içinde düşünün.
teşekkür ediyorum yorumunuz için sardunya gerçekten çok az veriyormuş ben catering sektöründe pazarı geniş elini cebine atar diye düşünüyordum ama kapitalizim her zaamanki yanılttı beniben unlu mamulde devam edeyim madem sardunyada giren çıkıyo boşanmak için evlenmeye gerek yok
![]()
ben mi sektörü bilmiorum acaba ama istanbulda zaten baslangıcta 1000 ile 1250 arası veriyorlar....az ama burda normal demektir ne yazıkki
![]()
arkadaşlar istanbulu diğer şehirlerle maaş açısından bir tutmamak lazım.. burda (söz gelimi) 1000tl aldığınız bir işi için istanbulda almanız gerekn maaş en az 2000-2500.. yaşam koşulları çok farklı.. istanbul'da 1000tl maaş için kimse kılını bile kıpırdatmamalı bence.........
biz 1000tl direnmez evet dersek sektör tabi 1250 yi üst sınır kabul eder gerçi içimizde çok daha cüzi ücretlerle diploma kıralayan yok değil bu şartlarla mesleğin itibar görmesi çok zor kendimizi içten çökertiyoruz arkadaşlar 1000tl mühendislik yapacağına o derdi sorumluluğu alacağına 800 e satış danışmanı ol sadece bedenin yorulsun üstelik sorumluluğuda yok biri zehirlenecek mi denetimmi yaklaştı üretimle ilgili krizmi, var derdin olmaz hiç olmazsa
İstanbul'da tek başıma yaşıyorum, kamu da çalışıyorum, burada bekar yaşabilmek için 3000-5000 tl maaş gerekli
Benim tercihim unlu mamüller olurdu. Catering çok sıkıcı![]()
Ben istanbulda birçok iş yerine görüşmeye gittim 1000 tl civarı malesef teklif edilen miktarlar. Şaşıracak birşey yok bunda. Tecrübesiz elemana bu kadar veriliyor. Benim makine mühendisi arkadaşlarımda 1000 tl alıyor tecrübe kazanmak için maaş göz ardı ediliyor.
Sonuç ne oldu acaba merak ettim)
Hayırlı olsun diyelim mi?
teşşekkürler umarım hayırlısı olur unlu mamulde karar kıldım bi süre burda takılırım![]()
Bookmarks