7 sonuçtan 1 ile 7 arası
    Lisans Üye sonkahraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üniversite
    Selcuk Universitesi
    Meslek
    Gıda Mühendisi
    Sektör
    Gıda
    Konular
    167
    Eklentileriniz
    34
    Kazanılan Kredi
    1700
    Kullanılan Kredi
    28
    Kalan Kredi
    1672

Standart Dağdan inen 34 adi aramızda rahatça geziyor...

Olay siyasi olarak değil mizahi olarak değerlendirilmiştir...

Teslim’iyet töreni (alıntıdır)

PKK’lıların memlekete gelişi, tüm yurtta, dış temsilciliklerimizde ve KKTC’de törenlerle kutlandı.
    Terörist olmadıkları, olsa olsa terörişko oldukları açıklanan PKK’lılar, sınır kapısına serilen kırmızı halı üzerinde, protokol tarafından, çiçeklerle karşılandı.
    Yetkililerin, gözyaşlarıyla birbirlerine sarılarak, çak yaptıkları görüldü. Giriş işlemlerini önceden hazırlamayarak, 4 saniye beklemelerine sebep olan memur, görevden alındı, mağdur PKK’lılardan özür dilendi, araya Ahmet Türk girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, Ahmet Türk’e teşekkür plaketi verildi. Bando eşliğinde üstü açık arabaya bindirilen PKK’lılar, resmi geçit kortejine katılarak, halkı selamlaya selamlaya Silopi’ye girdi. Temsili karakol baskınının gerçekleştirildiği törenlerde, temsili bir askerin, tahta tüfekle sağa sola ateş ediyormuş gibi yapması, coşkuya gölge düşürdü. Divan-ı harbe verilen askerin, akli dengesinin bozuk olduğu ortaya çıktı. 25 atletin İmralı’dan getirilen toprağı PKK’lılara sunmasının ardından, güzergâh üzerindeki devlet dairelerine molotof atıla atıla, Vilayet Konağı’na geçildi. Makam aracını PKK’lılara tahsis ettiği için yürüye yürüye gelen Vali’nin kapıda karşılamaya gecikmesi, PKK’lıları tek başına karşılamak zorunda kalan ABD Elçisi tarafından skandal olarak nitelendirildi. Sinirlenen elçi, “Bu memleketin sahibi yok mu kardeşim, her şeyi biz mi yapacağız” diye bağırdı, araya Emine Ayna girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, ona da teşekkür plaketi verildi.
    * * *
    Karayoluyla Diyarbakır’a giden PKK heyeti, oradan, havayoluyla Ankara’ya geçti. Ancak, bu seyahat için, başbakanlığa yeni alınan 18 koltuklu DAP uçağının tahsis edilmesi, krize sebep oldu. PKK’lıların “Sıkış tepiş olacağını bilseydik, gelmezdik” diye yakınması üzerine, derhal 40 koltuklu Ana uçağı tahsis edildi. Bu bekleme sırasında VIP’te yürekleri ağızlara getiren bir sabotaj girişimi yaşandı ve “Türk” kahvesi ikram edildi... Irkçı muameleye maruz kaldıklarını söyleyen PKK’lılar, “Kalkın, dönüyoruz Kandil’e” dedi. Allah’tan Sırrı Sakık devreye girdi, “Espresso olmadığında ben bile Türk kahvesi içiyorum” diyerek, tatsızlığın büyümesini önledi. Faşist garson gözaltına alındı.
    Sırrı Sakık’a da teşekkür plaketinin yanı sıra Beluga havyarı takdim edildi.
    * * *
    Başkent’e inen PKK’lılar, gündüzdü ama havayi fişeklerle karşılandı, deve kesildi, nazar değmesin diye alınlarına sürüldü, TOKİ’nin hediyesi dubleks dairelerin anahtarları hediye edildi. Limuzinlerle TBMM’ye geçen PKK’lılar, önce, Meclis Lokantası’nda AB büyükelçileriyle basına kapalı yemek yedi, sonra, DTP grup toplantısına katıldı; Şeş TV’nin yanı sıra, Roj TV’den de naklen yayınlandı. Ayak altında dolaşmasınlar diye, CHP ve MHP grup toplantıları iptal edildi, “Çok istiyorsanız gidin orada yapın” denilerek, ilk meclis tahsis edildi.
    * * *
    PKK’lıların yarın İstanbul’a geçmesi, Savarona’yla Boğaz turu atması, akşam da Çırağan Sarayı’nda gazetecilerle yemek yeyip, topluca Reina’ya gitmeleri bekleniyor.

Yılmaz ÖZDİL/ HÜRRİYET GAZETESİ

Yeni Üye eylem_derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üniversite
    Inonu Universitesi
    Meslek
    gıda mühendisi
    Sektör
    Gıda
    Konular
    1
    Eklentileriniz
    0
    Kazanılan Kredi
    0
    Kullanılan Kredi
    0
    Kalan Kredi
    0

Standart Cevap: Dağdan inen 34 adi aramızda rahatça geziyor...

Süper bir yazı olmuş.Ağzına sağlık Sayın Özdil.Sizinde yüreğinize sağlık.Allahtan Şehit ailelerine sabır, bu insanlarada ya sabır diyorum.

Yeni Üye eso5414 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üniversite
    Abant Izzet Baysal Universitesi
    Meslek
    gıda müh.-öğrenci
    Sektör
    öğrenci..1.sınıf
    Konular
    2
    Eklentileriniz
    1
    Kazanılan Kredi
    50
    Kullanılan Kredi
    0
    Kalan Kredi
    50

Allah şehit ailelerine sabır ver çok zor bi durum...lanet okuyo insan gördükçe...deseler gidiceksin askere tereddüt bile etmem alsalar keşke ...

Lisans Üye solway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üniversite
    Seciniz
    Meslek
    yönetici
    Sektör
    süt
    Konular
    25
    Eklentileriniz
    5
    Kazanılan Kredi
    250
    Kullanılan Kredi
    35
    Kalan Kredi
    215

ben, bizim takkeli liboşlara teröristlerden daha fazla sinirlenir hale geldim.benim gibi düşünen bir sürü insan olduğunu biliyorum.
    bize bugünleri yaşatan seçilmişlere daha fazla sinirleniyorum.ülkeyi masada sata sata bu hale getirdiler.Allah'tan amerikan başkanı yüreklendiriyor(muş) bunları... bir koyacaz üç alacaz demektir.
    bizimkilerin akıl hocası amerikalılara ne diyordu: "bu adamı kullanın.çok itibari var.yararlanmaya(sömürmeye) çalışın." ama bush'un kafası ancak kafasına terliği yiyince çalışmaya başlıyor(tik tak.saat gibi)
    yeni başkan ise akıllı.nasıl oynaması gerektiğini biliyor oyuncaklarıyla. yine de bir tüyo:kulağını çekince van minüts diyor hehe

Yeni Üye hulya1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üniversite
    Afyon Kocatepe Universitesi
    Meslek
    GIDA TEKNİKERİ
    Sektör
    YAĞ SEKTÖRÜ
    Konular
    31
    Eklentileriniz
    7
    Kazanılan Kredi
    350
    Kullanılan Kredi
    0
    Kalan Kredi
    350

yazık yazık vallahi çok yazık...inanın ulu önderimizin kemikleri sızım sızım sızlıyor.hepimizin evladı onlarca şehit verilirken bu insanı bırakın hayvan bile denilemeyen canilere böyle davranılması o kutsal terim şehitliğin bile adını yerlere sürüyor.teröristlerin kırmızı halılarla çiçeklerle karşılandığı,şehit ailelerinin de bunlara tepki yürüyüş yaptığı ve müdahale edilerek engellenmeye çalışıldığı bir türkiye nin sonunu rabbim açık etsin.

Yeni Üye
    Üniversite
    Anadolu Universitesi
    Meslek
    İşletmeci
    Sektör
    hazır yemek
    Konular
    0
    Eklentileriniz
    0
    Kazanılan Kredi
    0
    Kullanılan Kredi
    0
    Kalan Kredi
    0

Yani dakika bir ,gol bir diyeceksiniz ama ;
    siteye girer girmez karşıma çıkan bu yazıyı gördüm ve görüşümü bildirmek istedim:
    genel olarak bilimsel bir formata sahip sitede siyasi vede gereksiz bir yazı diye düşünüyorum,dağdan gelenlerin tavırlarını eleştirdiğimiz gibi , dağa geri gönderme,ötekileştirme çabalarınada karşıyım.
    Kısacası ,Bilimsel konuların tartışıldığı bir sitede bu yazı yersizdir diye düşünüyorum.

Yeni Üye
    Üniversite
    Cukurova Universitesi
    Meslek
    GIDA MÜH
    Sektör
    ÖĞRENCİ
    Konular
    5
    Eklentileriniz
    1
    Kazanılan Kredi
    50
    Kullanılan Kredi
    21
    Kalan Kredi
    29

onları bu ülkeye alan zihniyette birşeyler aranmalı

Konuyu İnceleyen Üye Sayisi: 3

You do not have permission to view the list of names.

Bookmarks