Merhaba arkadaşlar,
İstanbulda ikamet edip, danışmanlık hizmeti veren üyelerimiz benimle irtibata geçebilirler mi lütfen !
Mesaj güncelliğini yitirmiştir...
Merhaba arkadaşlar,
İstanbulda ikamet edip, danışmanlık hizmeti veren üyelerimiz benimle irtibata geçebilirler mi lütfen !
Mesaj güncelliğini yitirmiştir...
Merhaba,nasıl yardımcı olabilirim size?Ben danışmalık hizmeti veriyorum.
ISO 22000+PAS 220 ve ISO 9001:2008 dökümantasyon yükünün büyük bir kısmını üzerimden alacakdanışman arkadaşımı aramaktayım.
Figen, bencede Aslı bu danışmanlık hizmetini çok iyi verebilir. Bi görüşün, umarım olur...
Benim danışmanlığı Mahir yapmıştı ama artık Mahir danışmanlıktan ayrıldı
Bu işler yorucu işler, sana şimdiden kolay gelsin Figen![]()
Teşekkür ederim Uğur,
Valla kalite yönetim sistemleri çok zevk aldığım bir alan, daha önceki iş yerimde yoğun bir iş temposu olmadığı için rahatlıkla kurmuştum sistemleri ama burası fazlasıyla yoğun ve üretimi bırakıp dökümantasyona zaman ayıramıyorum bu yüzden bana yardımcı olacak bi arkadaşa ihtiyacım var ve şubat ortasına kadar sistemin çoğunluğunu kurmuş olmam gerekiyor.
Benim de aklıma ilk olarak Mahir geldi ama bu aralar hiç çevrim içi görmüyorum onu...
Bende eskiden zevk alıyordum ama şimdi görmek istemiyorum. Yoğun bir tempo içerisinde bunlar tam bir eziyet geliyor. Çünkü yetişemiyorsun ve her şey yarım kalmaya başlıyor...
Dediğim gibi Mahir, sektör değiştirdi. Mahirde yoğun bi çalışmanın içerisine girdi![]()
Figen hanım evrak takibi konularında yardımcı olamam ama operasyonel anlamda rutin denetimler, numune alımı raporlama,risk analizi gb konularda yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar ;
Bende Adana ve Mersin bölgelerinde danışmanlık hizmeti veren,o bölgelerde gıda firmalarında açalışıp analiz yaptıran ya da yaptırmak isteyen arkadaşlarla numune alım ile ilgili görüşmek istiyorum. Aynı zamanda İstanbul,İzmir,Ankara,Antalya ve çevre iller için yerinden numune alma hizmeti yeni tebliğe göre analiz yaptığımızı hatırlatmak isterim.
evet zordur
Bookmarks