bunları arkadaşların söylediği bir mesajda görmüştümelimede böyle şeyler geçince espri olsun diye vermek istedim yapmak isteyenlere kolay gelsin
sitemizi örnekler süslesin
![]()
bunları arkadaşların söylediği bir mesajda görmüştümelimede böyle şeyler geçince espri olsun diye vermek istedim yapmak isteyenlere kolay gelsin
sitemizi örnekler süslesin
![]()
Çok faydalı, yapar çeyizinize koyarsınız...![]()
ayy zaten işte yok bari oturalım bunları yapalım mı diyorsun muniseee
ama olmaz yaa teşvik ettiğin şeylere bakarmısın yaaa olmaz gerçekten ayıpp
seni kınıyorumm muniseee
yaaa yapmıcam ben bunlarıı yaaa ben iş arıyomm bana nee yaaa![]()
ilahi munise cok güldüm yaw
dantelin modası gecmedimi hala
![]()
ben zaten foruma fiskos örecektim ama baktım ki fiskos örneği yok tesüf ederim muniseeee![]()
Dantelin modası geçermi sibelsadece zamane kızları bu tip şeylerle uğraşmak istemiyor..
bunun üzerine bi haberde ben yazayım bari :) geçen radyo dinlerken duydum bir firma örgü evleri açıyormuş bilginize :
)
bütün gün yoktum yeni gördüm mesajları
figencim sana bir tane fiskos örneği bulmaya çalışayım bende yardım ederim bir ucundan
sibelcim hiç dantelin modası geçermi ya canınız sıkılmasın diye verdim ben bunları bir araştırmaya göre örgü örünce insan rahatlarmış))))
gülencim ya bizim iş filan bulacağımız yokk en iyisi kendimizi bunlarla kandıralım
şaka bir yana sanırım bu aralar birşeyler olabilir kısmetse tabi iş bulcam sanırım)))
darısı herkesin başına demek için biraz erken ama iş bulursam size bir şekilde süpriz yaparım artık kutlamam lazım yani![]()
saol munisecimama ben hırsılıyımdır fiskosu 3 günde bitiririm sen zahmet etme
elimden pek güzeldir söylemesi ayıp
![]()
şu ikincisinden annem bana bi takım yapmışmış![]()
maşallah nazar değmesin figen bende yapardım ama uzun zamandır elime bişey aldığım yok malesefkolay gelsin ben bulursam yollıyım sana bir fiskos örneği
![]()
yavrum eksik bişeyin varsa çekinme söyle hemen örüp kargoliimmm
munisecim Tuba eksiğini söylesin de onun örneğini de gönder![]()
Eskiden evlenecek genç kızlar evlilik öncesi çeyizlerini sergilerdiler,yoksa bunlar da senin çeyizler mi tuanabelit![]()
örnek de yollayın tam olsungüne cevirdinizi burayıı walla alemsiniz
figencim de pek hamaratmıs
![]()
sibelkural Nickli Üyeden Alıntı
ya ben bunları espri olsun diye vermiştim bennnnn masumummmmm
birkeresinde arama yaparken yemek tarifleri kısmında böyle bir istekte bulunulmuşştu bende boş kalsın istemedim
bak bu fikri beğendim zaten yakında annemle günlere katılcam bu gidişle ya sıkıldım evde durmaktan
bunlar benim çeyizden değil ya benimkiler daha güzelannem sağolsun
eksiklerinizi söyleyin ben gönderirim ayıp ediyosunuz ya aramızda lafımı olur hiç
aslında birimiz örsün yeter ya nasıl olsa bir kez çeyizde gösterildikten sonra bir daha hiç kullanılmıyor sırayla sergileriz olmaz mıben de gönderebilirim size
![]()
ya bunun ismi dantel değil miydi??
şimdi dantek mi oldu??
yoksa bu farklı bişey mi???![]()
yoksa ben mi yanlış biliyorum??![]()
![]()
yok yok sen doğru biliyosunda ben klavyede harflerin yerini karıştırmışımama herkes anladı valla
bizim formdakiler süper valla leb demeden leblebiyi anlıyolar
![]()
şu interneti icat edenden Allah razı olsun. internetin nimetlerinden en çok faydalananlar arasında ev hanımları da var. helal olsun vallaaaa....![]()
![]()
Bookmarks