Merhaba domates turşusu(ilaçlı domates)üretimi yapmak istiyorum.Konuyla ilgili meslek grubu üyeleri varsa yardımlarını rica ediyorum.
Merhaba domates turşusu(ilaçlı domates)üretimi yapmak istiyorum.Konuyla ilgili meslek grubu üyeleri varsa yardımlarını rica ediyorum.
ne gibi bir yardım gerekiyor,prosesin hangi aşamasında?
merhaba öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür etmek isterim size..
açıkçası daha çok yeni bir fikir bu..henüz fizibilite aşamasına yeni başladım internetten araştırma yaparken bu siteye gözüm ilişti.yani halihazırda başlanmış bişey yok sorunda orada zaten.nereden başlamak lazım ne yapmak lazım bilmiyorum.domates turşusunu üretip,konserveleyip satmak istiyorum.emsal bir ürün olmadığı için de yardım konusunda biraz zahmet çekicem gibi görünüyor.önümüzdeki hafta bikaç salça fabrikası üretim tesisi ziyaret edicem,daha sonrada turşu imalathaneleri ile görüşücem.tam olarak aynı kluvarda değiller se bile en azından fikir edineceğimi düşünüyorum.pazar araştırmasına yöreselde olsa başlamış durumdayım.ayrıca bununla ilgilide kırsal kalkınmaya projelendirmek için bir danışmana ihtiyacım var.varsa önerileriniz yazarsanız çok memnun olurum.
Saygılarımla..
Bookmarks