merhaba;
dosya.cc sitesinde bi problem var sanırım, dosyaları açmıyo,hata veriyo..
iyi çalışmalarrr..![]()
merhaba;
dosya.cc sitesinde bi problem var sanırım, dosyaları açmıyo,hata veriyo..
iyi çalışmalarrr..![]()
pazartesinden itibaren bu sorunla karşılaşmayacaksınız site boyutu
100mb tan 2000mb a çıkarıldı aylık trafik ise
6gb tan 50gb a çıkarıldı. böylelikle dosyalar artık kendi sitemize atılacak ve silme gibi bi durumla karşılaşmayacaksınız. bilginize...
top secret member
security bot
dosya.cc sitesindeki problem halen devam ediyor.ulaşmak istediğim dosyaların hiçbirine ulaşamadım.
maalesef bu problemi bi zaman daha yaşayacağız. çünkü paylaşımda bulunan arkadaşlarımız eğer dosyaları yenilerse bende onları sitemize (depomuza) atacağım ve böylelikle o problem bi daha yaşanmayacak. ama şimdilik bi kaç dosyayı atabildim zamanla hepsini atacağım![]()
diger paylaşım sitelerinde oldugu gibi dosya.cc de de linkler ölüyor dimi? yani tekrar dosyaları upload mu edicez![]()
arkadaslar dosya.cc den yüklenen dosyaları indirdiginizde sizde de indirirken reklam sitesi cıkıyomucok sinir bi durum bu yahu
daha önce olmuyodu şimdi oluyo o yüzden sizede sormak istedim...
malesef bendede çıkıyor sibel cok gıcık bisey![]()
artık bayılcam bu upload sitelerinden , içime fenalık geldi. demek reklam olayına da girmişler. bari yüklediğimiz dosyalar uzun süre kalsada kırık linklerle uğraşmasak .![]()
Evet Sibelim son 4-5 gündüraçılıyor reklam sayfası deli midir nedir![]()
bendede açılıyo nedense benim aklıma ilk olarak virüs bulaşmış olabileceği gelmişti bilgisayara iyi sadece bende yokmuş çok şükür![]()
arkadaşlar merabalar. ıso 9001'den bir kaç şeye bakacaktım ama dosya.cc olan hiç bir veriyi indiremedim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
linkine ulaşamadığınız konuların sağ alt köşesindeki "Report" tuşu ile linkin kırık olduğunu bildirirseniz en kısa zamanda size yardımcı olmaya çalışırız.
Bookmarks