Sinan Bey toplam 300 kredim vardı, 22 sini kullandım ve278 kredim var dosya indirmeye tıkladığım zaman girmiyor. Ayrıca dünde 1 adet dosya ekledim, dosya sitede görünmüyor. Cevabınızınızı beklemekteyim.
İlginizden dolayı şimdiden teşekkürler.
Sinan Bey toplam 300 kredim vardı, 22 sini kullandım ve278 kredim var dosya indirmeye tıkladığım zaman girmiyor. Ayrıca dünde 1 adet dosya ekledim, dosya sitede görünmüyor. Cevabınızınızı beklemekteyim.
İlginizden dolayı şimdiden teşekkürler.
İyi günler Mral.. Eklediğin dosyaya baktım ancak bende göremedim.. Hangi başlık altına açtın ayrıca site biraz yavaş çalışıyor. (bilmiyorum herkezde öle mi) eklediğin konu kayıt olmadan hemen çıktıysan gözükmüyor olabilir. Bol paylaşımlar..
Merhaba;
Dosyaları indirememe ile ilgili herhangi birşey yazılmamış diğer krediler geçersiz mi
İyi çalışmalar
Dosya indir dediğimde aşağıda yer alan hata uyarısı verilmektedir.
İyi çalışmalar
High security alert!!!You are not permitted to download the file
Bahsettiğiniz bu durum, antivirüs programınızın download izin ayarları, kullandığınız web tarayıcısı ayarlarıyla (pop-up) ilgilide olabilir. Web tarayıcınızı değiştirerek veya ayarlarını kontrol edip, antivirüs programınızın download izin ayarlarını yeniden gözden geçirerek yeniden deneyiniz. İyi Günler![]()
Yok hayır. Şuan toplam 275 krediniz var. 25 adet önceden kullanmışsınız.
merhaba ben dosya indirdim ama şifre istiyor bu konuda yardım etmenizi rica ediyorum.
Bookmarks