merhaba, okadar çok dosya yüklüyorum ama krediniz bitmiştir yazıyor anlamadım daha öncede aynı şekilde yapıyordum oluyordu yardımcı olurmusunuz lütfen acilen performans değerlendirme anketine ihtiyacım var personel ve yöneticiler için teşekkürler.
merhaba, okadar çok dosya yüklüyorum ama krediniz bitmiştir yazıyor anlamadım daha öncede aynı şekilde yapıyordum oluyordu yardımcı olurmusunuz lütfen acilen performans değerlendirme anketine ihtiyacım var personel ve yöneticiler için teşekkürler.
Merhaba,
Forumumuzda yüklediğiniz herhangi bir dosya görünmüyor, lütfen dosyaları yüklediğinizden emin olun. aşağıdaki linkin yardımı olacaktır..
Resim ve Dosya Paylaşımı !!!
Sinan Bey,
Brc Standardına çok acil ihtiyacım var ve kredim olmadığı için indiremiyorum. 4-5 tane dosya yükledim kredim ne zaman gelir. Eğer mümkünse bana
BRC türkçe standart linkteki dosyayı gönderebilir misiniz.
ilginiz için çok teşekkürler...
aynı sıkıntı bendede var, kaç dosya yüklemek gerekli öğrenebilirmiyiz ???
dosya yüklememe rağmen krediniz sıfır diyor dosya indiremiyorum yardımcı olur musunuz teşekkürler
1 haftadır kredi bekliyorummmmmmm
merhaba bnd dosya yükledim fakat üyeliğim ne durumda bilmiyorum,en az kaç dosya yüklemeliyim bilgi verebilirmisiniz?
mrb dosya yükledim ancak hala kredim sıfır gözüküyor..bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Bookmarks