Arkadaşlar merhabalar. Konu başlığından da anlayacağınız gibi forumfood düğün yapıyor![]()
Herkesi düğünümüze bekleriz. Ya Uşak a yada İstanbul a... Gelmeyen olursayandı
Düğün salonu için harita
![]()
aaaa)
çok güzel müdürüm Allah bi yastıkta kocatsın. Hayırlı olsun.. Sizi aşağıdaki resimdeki nine ve dede gibi mutlu olarak görmek dileğiyle
![]()
ya oraları bilen biri varsa otobüs-durak ilişkisini bana açıklayabilir mi? yer yön bulma özürlüyüm...
Allah bi yastıkta kocatsın. Hayırlı olsun..
Birleşen hayatınızda kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayati tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle... Mutluluklar dilerim!
Tebrikler arkadaşlar, rabbim mutluluk, sağlık, huzur dolu ömür boyu beraber olmanızı nasip etsin inş.
(yine çok zorlamadık seni Sinan aldın kızımızı)
Tebrik ederim...ALLAH mutlu mesut etsin inşallah
Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar.![]()
Allah Bir ömür boyu aynı yastıkta bir ömür sürmeyi nasip eyesin...
darısıda biz bekarların başına olsun![]()
Hăl-i fakrın izhăr etme, Hălik’ın
bilmez mi hiç?Ăleme ihsăn eden Allah, sana
vermez mi hiç?
Allah mesut bahtiyar eylesin inşş mutluluklar))
....
Yolunu yitirdiğini, şaşırdığını hissettiğin zaman ağaçları düşün, onların büyüme biçimini anımsa. Unutma ki yapraği gür ama kökü zayıf bir ağaç ilk güçlü rüzgarda devrilir, oysa kökü güçlü ve az yapraklı ağaçta can suyu binbir güçlükle dolaşır. Kökler ve yapraklar aynı ölçüde gelişmelidir, olayların içinde ve üzerinde olmalısın, ancak böyle gölge ve sığınak sunabilir, ancak böyle doğru mevsimde çiçekler ve meyvelerle donanabilirsin.
Ve sonra, önünde pek çok yol açılıp sen hangisini seçeceğini bilemediğin zaman, herhangi birine, öylece girme, otur ve bekle. Dünyaya geldiğin gün nasıl güvenli ve derin derin soluk aldıysan, öyle soluk al, hiçbir şeyin senin dikkatini dağıtmasına izin verme, bekle ve gene bekle. Dur, sessizce dur ve yüreğini dinle. Seninle konuştuğu zaman kalk ve yüreğinin götürdüğü yere git.
Susanna Tamaro
Benim nikahımda nikah memurunun okuduğu bir bölümdü.
Bende size yazmak istedim. Hayatınızda artık iki kişisiniz iki kişilik düşünecek iki kişilik yaşayacaksınız. Ben kavramı bitmiştir.
Sizi çok seviyorum.
İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz. Bizde buna şahit oluruz.
Düğünde bol bol göbek atın
Birbirinizin kıymetini bilin.
Size ömür boyu mutluluklar dilerim Sinan & Figen ...
Bu arada düğüne gelecek arkadaşlar düğünde görüşürüz....
Allah bir ömür boyu huzur ve mutluluk versin inşaallah...
inşallah bir ömür boyu çok çok mutlu olursunuz sevgi saygı ve huzurun eksik olmadığı bir hayat sizlerle olsun![]()
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için içten teşekkürler.Keşke imkanınız olsa da o gün bir arada olabilsek. Gelebilecek arkadaşlar için yön tarif etmek yerine şöyle bişey yapılabilir. Forum yöneticilerinden sssensei (sercan) arkadaşımız Avcılar üzerinden gelecek. Bakırköy den geçerek gelecek, eğer öyle merkezi bir yerde buluşursanız hep beraber gelmeniz daha rahat olacaktır.
Ayrıca aşağıda telim var en kötü ihtimal ordan ulaşabilirsiniz. GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE...
0 535 982 52 44
mutluluklar dilerim![]()
hayırlı olsun
Mutluluklar dilerim...
Tatilden yeni döndüm
Tatil bitti diye üzülürken bu güzel haber beni çok mutlu etti...
Allah bir yastıkta kocatsın...
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
Allah mesut etsinn hayırlı uğurlu olsun![]()
Forumumuzun çok sayın değerli biricik müdürleri...
Tebrik ederim. Hayırlı olsun. Ömür boyu mutluluklar dilerim.. Allah bir yastıkta kocatsın inş
Kimbilir ne güzel bir çift olacaksanız. Düğününüzde bulunmaktan şeref duyacağım. Yarın kısmetse bende geliyorum düğüne...![]()
HAyırlı olsun...Sinan Bey...inşallah..bir yastıkta kocarsınız...
Sevgili sinan kardeşim ve Figen kardeşim Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin. Sizleri birbirinizden hiç ayırmasın. Amin
biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık. allah birlikte sağlıklı, mutlu nice yıllar nasip etsin inşallah. bir yastıkta kocayın.
allah mesut etsınbır omur boyu mutluluklar dılerım
![]()
Tebrik ederim...ALLAH mesut etsin.
Bugünlerde düğünlerin hızına bende yetişemiyorum hiç..... Allah mesut bahtiyar etsin, bir ömür boyu mutluuklar dilerim.... Herşey gönüzce olsun....
tebrik ederiz efendim, Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Allah hayırlı geçim versin.Bu güzel sitede böyle mutlulukları görmek çok güzel...
Bookmarks