EKOLOJİ İSTANBUL
8. ORGANİK ÜRÜNLER VE ÇEVRE FUARI
15 - 18 Ocak 2009 tarihleri arasında,
Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) - 11. Salonda (Yeşilköy / İstanbul) düzenlenecektir..
ASDF Fuarcılık tarafından organize edilen ve sektörün tek ihtisas fuarı olan; Ekoloji İstanbul Fuarı,
yeni hedefler, yeni projeler'e katılımcı ve ziyaretçilerini 8. kez bir araya getiriyor.
Ekoloji İstanbul Fuarı, yaşamın, diğer tüm canlıların yaşamı ile birlikte sürdürülebilir olmasını, insan sağlığını korumayı ve gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakmayı amaç edinmiştir.
"Ekoloji İstanbul 2009" 15-18 Ocak'ta sınırlarını aşıp, bir yandan ulusal ve uluslararası üretici ve tüketicilere ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, diğer yandan diğer illerdeki ilgili kurum, kuruluş ve yerel yönetimlerle yapacağı işbirliği ile "Yeni bir yaşam biçimi" olan ekolojik üretim ve tüketimi ulusal bilinç oluşumunda üstüne düşen misyonu yerine getirmeye hazırlanıyor.
Fuarın katılımcı yelpazesi genişliyor...
Gıdadan tekstile, kozmetikten temizlik malzemelerine, alternatif enerji sistemlerinden ekolojik konuta, ambalajdan eko-turizme kadar çok çeşitli ürüne, kurum ve kuruluşlara ev sahipliği yapan "Ekoloji İstanbul 2009" fuarında yurtiçine olduğu kadar, yurtdışına da ağırlık veriliyor. Bu yönde yürüttüğü çalışmalarla Ekoloji İstanbul 2009' da katılımcılar, uluslararası üretici ve alıcılarla da tanışma ve yeni iş imkanına kavuşacak.
Honda' nın Türkiye'de ilk kez 7.Ekoloji Fuarı'nda sergilediği çevre dostu aracı ile yer alması, yoğun ilgi çekmişti.
15-18 Ocak 2009 tarihlerinde düzenlenecek 8. Ekolojik Ürünler Fuarı'nda çevre dostu üretim yapan farklı sektörlerden de firmaların katılımı bekleniyor..
Sadece sertifikalı ürünler sergilenecek
Türkiye'nin tek ihtisas fuarı "Ekoloji İstanbul" her yıl olduğu gibi, bu fuarda da yine sadece sertifikalı ürünlere yer verecek. Ekolojik üretim ve tüketimde sertifikanın olmazsa olmaz olduğu ilkesinden hareket eden ve yaygınlaşmasının zorunlu olduğu bilinciyle hareket eden ASDF Fuarcılık, bu konuda bugüne kadar sergilediği ilkeli tavrını sürdürecek.
Tanıtım
Kamuoyunun her geçen yıl fuara artan ilgisine paralel olarak, 8. Organik Ürünler ve Çevre Fuarı tanıtımında çalışmalar kapsamlı olarak devam etmektedir. ASDF Fuarcılık, geniş davetiye listesine yapılacak gönderimlerine ek olarak yapacağı basın ve reklam çalışmalarıyla fuara dair bilgilendirilmeyi tüm Türkiye çapına yaymayı hedefliyor. Fuarın Basın sponsoru olan NTV, etkinlik öncesi haber ve röportajlara yer vereceği gibi fuar süresince fuar alanından canlı yayın yapacaktır.
Konferanslar
Fuar kapsamında, sektördeki güncel gelişmelerin ve yatırımcının önüne çıkan sorunların ele alınacağı konferans ve seminerler düzenlenecektir..
Sektörün tek ihtisas fuarında ziyaretçi sayısı % 46 arttı
Yeni mekanında daha profesyonel bir kimliğe kavuşurken, ziyaretçi sayısı, Ekoloji 2008 Fuar' ın da bir önceki yıla göre yüzde 46'lık bir artışla 7 bin 543'e yükselmişti ve artan tüketici bilinci katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılanmıştı. 15-18 Ocak 2009 tarihlerinde düzenlenecek Ekoloji İstanbul Fuarı' nda bu ilginin artarak devam etmesi yönünde çalışmalarımız sürdürülmektedir
Daha kapsamlı bilgi için aşağıdaki iletişim numaralarımız / e-posta adresimizden müşteri temsilcilerimize ulaşabilir
ve / veya www.ekolojifuari.com
Saygılarımızla,
Taylan ATALAYMAN
Proje Koordinatörü
ORGANİZASYON
ASDF Fuarcılık Ltd.Şti.
Tel : 0212 275 18 00
Faks : 0212 275 18 11
e-posta : asdf@asdf.com.tr
web : www.ekolojifuari.com

LinkBack URL
About LinkBacks
Paylaş

Alıntı
Allah muhafaza bi arkadaş emanet bırakır, Uğurun sıcak çikolataları ve sahleplerine döner, 1 yıl sonra ulaştırırım yerine

amaa ben şey oldu da gönderemedim 1 yıldır şeyyy eee kemm küümmm

Bookmarks