Sizi en fazla etkileyen yabancı film hangisi? Böyle bir anket sonucunda bakalım gıda mühendisleri nasıl sinema türlerinden hoşlanıyor.
Mesala ben Akıl Oyunları filmimden çok etkilendim. Belkide gerçek bir yaşam öyküsünden aktarıldığı için.
Sizi en fazla etkileyen yabancı film hangisi? Böyle bir anket sonucunda bakalım gıda mühendisleri nasıl sinema türlerinden hoşlanıyor.
Mesala ben Akıl Oyunları filmimden çok etkilendim. Belkide gerçek bir yaşam öyküsünden aktarıldığı için.
aslında beğendiğim filmleri arşivimizde yer almasi gereken bölümüne yazmiştim
ama en sevdiğim filme gelecek olursak tabiki avatarımda olan
1994 yapımı The Shawshank Redemption (esaretin bedeli ) filmi
her seferinde ayri bir keyif alirim izlediğimde![]()
50 ilk öpücük filminden çok etkilendim.Filmdeki adamın bıkıp usanmadan sevdiği kadını hergün kendine aşık etmek için uğraşması beni çok etkilemişti
Hayat güzeldir,piyanist ve yeşil yol etkilenip en çok ağladım filmler.Akıl oyunları ve 6.his ise kurgusu gerçekten etkileyici filmler...
"hayat güzeldir" yahudi toplama kampı Auschwitz'i ve bir babanın çocuğu için yapabileceklerini konu alan çok güzel bir film.her izlediğimde ilk defa izlemiş gibi olurum.en çok bu filmi beğeniyorum.piyanist de muhteşemdi.
en etkilendiğim film Kanlı Elmas'tı. emperyalizmi dahada bi "kanlı" canlı gördük
Benim ev sevdiğim film matrix serisi...
filmin efekleri filan hiç önemli değil. O filmdeki kurgu ve verdiği mesajları aralardan çekebilirseniz ne kadar derinlere gittiğini fark edebilirsiniz.
O filmi türkçe olarak ve sakin bir yerde seyredin özellikle neo'nun mimar ile yüz yüze görüştüğü sahneleri...
armagedon ya ne bilim hıçkıra hıçkıra ağlamıştım sonunda......
yeşil yol bide hiç unutamam.....
1.İngiliz Hasta
2.Hayat Güzeldir
3.Şindlerin listesi
Ben Yüzüklerin efendisinin ilkini izlediğimde yok bir sene falan duramam ikincisi çevrilecek ve ben onu bekleyeceğim mümkün değil diyip kitabını almıştım. ve üç seriyide bir solukta okumuştum. kitabı okuduktan sonra diğer seriler yeterince iyi gözükmemişti gözüme fakat yinede favorim Yüzüklerin efendisi![]()
hayat güzeldir
yeşil yol
yüzüklerin efendisi
matrix
akıl oyunları
Cüneyt bey maşallah piyasada film kalmamışantakyalı Nickli Üyeden Alıntı
![]()
dünyayı kurtaran adamOlia Nickli Üyeden Alıntı
mavi gözlüm
turist ömer uzayda
malkoçoğlu
bunlarda o listenin gerisi
truva, son samuray, ingiliz hasta gibi filmleri izlerken zevk almıştım,
"The Lord Of The Rings"
adam dünya kurgulamış daha ne yapsın.üstelik kusursuz
Bir de "City Of Angels" süperdi![]()
DEJAVU, PRESTİJ, SON SAMURAY beni etkilemişti hocam..
Yüzüklerin Efendisi serisi çok güzel
en son beni etkileyen next olmuştu. ogün rüyamda filmde oynayan bendim![]()
city of angels / melekler şehri. bence mükemmel bir film. herkesin arşivinde mutlaka olmalı.
piyanist filminden çok etkilenmiştim,,
Cesur Yürek
İtalyan İşi
Yüzüklerin Efendisi
akıl oyunları, prestij, cinderella man
kesinlikle Akıl Oyunları.İzledikten sonra birsüre etkisinden kurtulamadım
Pearl Harbor,The Butterfly Efekt(kelebek Etkisi),son samuray,Karyip Korsanları(johnny Depp adamım benim),Fight Clup(dövüş kulübü).......oooo daha bisürrü çıkacak saysam
Hayat Güzeldir
Titanic
6. his...... ( daha çok var ama)
tabiki CESUR YÜREK!...
hayat güzeldir, oyun, sadakatsiz de unutulmayacak filmler arasında...
**YEŞİL YOL ......![]()
1.tutku(isa'nın çilesi)
2.bir rüya için ağıt(muhteşem bir sanat filmi)
3.yay(uzak doğu sinemalarından iyi bir sanat filmi)
4.sarhoş atlar zamanı(iranlı bir yönetmenden)
5.kaplumbağalarda uçar(yine iranlı yönetmenden)....
eğer gerçekten iyi birşeyler izlemek istiyosanız bu filmlerden birini deneyin...
birde bir ricam var LÜTFEN BEYAZ MELEK filmine gidin...
hayatımızda değerlerini yitirmeye başlıyan koça çınarlarımızı yani yaşlılarımızı hatırlamamıza bir nebze de olsa yardımcı olacaktır....
şimdiden iyi seyirler.....
iskambilden ev
kuzuların sessizliği
esaretin bedeli
hücre
testere
bir geyşanın anıları
listen daha kabarık ama burda artık durayım
ya şunlarıda yazmadanda geçemiyeceğim
rüzgar gibi geçti
son samuray
6. his
karayip korsanlaarı
shrek
up close and personel (because you loved me yi hala hatırlayanlarınız vardır belki)
stargate
büyü
Bookmarks