Bir gıdacı olarak en severek tükettiğiniz, keşke bunun formülünü ben bulsaydım dediğiniz çikolata var mı?
Benim en sevdiğim çikolata:
Milka Lila Pause; Karamelli olanı tek geçerim...
Bir gıdacı olarak en severek tükettiğiniz, keşke bunun formülünü ben bulsaydım dediğiniz çikolata var mı?
Benim en sevdiğim çikolata:
Milka Lila Pause; Karamelli olanı tek geçerim...
bitter asla vazgeçemediğim çikolatamarka iyilerden olacak
ülker - napoliten ve de nestle damak
ama bu yaptığınızı beğendinizmi, canım çekti kim gidecek markete![]()
çikolata diyince aklıma ilk ve son kez yediğimvakko-sütlü çikolata
geliyor. Onun tadını yediğim hiç bir çikolata da bulamadım![]()
bidahada zor yersin zaten dostum. benimde ilk aklıma gelen oydu ama birdaha zor görürüz. kendimizi kandırmayalım diye kanaatkar bir cevap yazdım![]()
En çok kendi yaptığım çikolatayı seviyorum..![]()
hakan müdürüm çikolata sektöründemi çalışıyosun yoksa evdemi yapıyorsun?
ben de bitter ve ülker sütlü çikolatayı çok seviyorum.Bi de kareminoyu![]()
En çok sevdiğim çikolata milkanın milkinis çikolatası![]()
çikolata sektöründeyimgoncuali Nickli Üyeden Alıntı
![]()
tabiiikiiii bitter enfes bi lezzet...mmmm:999:
yaa ben nutella ya bayılıyorum gerçi o kakaolu findık kremasınutellayı tek gecerim
![]()
bendesibelkural Nickli Üyeden Alıntı
süper gerçekten almiim diyorum türk markası takıntım var genelde ithal ürün almamaya gayret ediyorum ama tadını başka markaya tercih edemiyorum.
bende boyle findikli olan cikolatalari cok severim rodeo,snickers gibi![]()
bencede bidaha zor yerim o çikolatayı.Ama napım çikolata deyince aklıma ilk o geliyogoncuali Nickli Üyeden Alıntı
![]()
NE olursa olsun her zaman MİLKİNİS.....
en sevdiğim çikolata toblerone yaww süper bence...
bol sütlü olan her çikolata ilgi alanımdır arkadaşlar![]()
çikolatacı arkadaşlar bana biri lütfen staj için yazabileceğim birşeyler yollasın çok süper olur valla
bencede bol sütlü olan ve kaliteli olan her çikolata olur![]()
Ülker in sütlü çikolatasını hiç bir şeye değişmem zaten ambalaj rengi bile yetiyor insana kırmızı üstünde çikolata resimleri![]()
karamelli- caramio
yada ülker -bitter olursa biterim![]()
ülkerin sütlü çikolatasını tek geçerim![]()
nerden baslıyım bilinmezki çikolata sayfalara anlatmakla yazmakla bitmez harika birşey o ya o ağızda eriyişi bıraktığı tat yokmu muhteşem birşeybaslıyım bende saymaya toblarone ,milka çilekli,ülker antepfıstıklı ,alpella mio,nestle aftereight,nestle damak,caramio,milkamilkinis,crunch,snickers kendimi kaybetmeye basladım bu kadar yeter biraz daha sayarsam krize gircem :-)
![]()
sütlü çikolatalar tercihimdir.tabi firma da önemli.
tek vazgeçilmez çikolatam da snickers:999:
hazır önümüz ramazan yani şeker bayramı, çikolata piyasasını da öğrenmiş olalım![]()
sagra 2000 ler vardı superdı sımdılerde bulamıyorum
eger sagrada calısan varsa uretın kardesm uretın![]()
ben ülkerin fıstıklı çikolatasına bayılıyorum. o yeşil yeşil ambalajı bile cezbediyo.. rodeoda süperrr..
Şimdi Sagra TMSF de yakında satış işi var, satışdan sonra üretime başlicaklar inşallah eski gücüne kavuşur, eski bir sagracı olarak tek temennim bu ..emotion_83 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
antepfıstıklı ülker
ayrı bi tat verıyo çikolataya fıstık iyce vazgeçılmez oluyo
hakan duydum gecengun haberlerde sagranın durumunu hatta foruma bu yazdgm geldı tuhh dıe ıcımden gecırdım. adamlar ısını ıyı yapanlardandı neden bole oldular kıAkın52 Nickli Üyeden Alıntı
gıdıp gormusluyum yok ama amırlerım sagradan gelmeydı anlatırlardıda uretım tesıslerını ahh orda calısabılsem derdm
Bookmarks