Etkili yöneticiler

Etkin bir kişi olmak için bazı becerilere sahip olmamız gerekiyor. Zamanı yönetmek, çabalarını katkı yapmaya odaklandırmak, güçlü yanlarınızı üretken kılmak, çabalarınızı, katkılar açısından en önemli olan görevlere yoğunlaştırmak ve tabii ki etkin kararlar almak… Zamanı yönetmek ve çabalarımızı en önemli olan görevlere yoğunlaştırmak, etkinliğin üzerinde yükseldiği ikiz sütunlardır.

Zaman dışında tüm kaynakların daha fazlasını temin etmek her zaman mümkündür. Zaman en kısıtlı kaynaktır, o nedenle zaman yönetimi doğru şeylerin yapılmasını sağlamada temeldir. Etkinliğinizi iyileştirmek zamanınızı nasıl kullandığınızı belirlemekle meşguldür. Bunu sizin ve başkalarının zamanını boşa harcayan görevleri tasfiye etmek izler.

Ardından atmanız gereken adım zamanınızı iyi kullanmak için öncelikler belirleyerek zamanınızı en yüksek öncelik taşıyan görevlere yoğunlaştırmaktır. Önceliğinizi kuruluşunuza en büyük katkıyı yapan görevlere vermelisiniz. Öncelikler oluşturmak ve çabaları bunlara yoğunlaştırmak öngörü ve cesaret gerektiren bir beceridir.

Geri kalan beceriler zaman yönetimi ve önceliklere yoğunlaşma sütunları üzerinde yükselir.

Doğru şeylerin yapılmasını sağlamak için kuruluşunuz için zamanınızı ve çabanızı sonuçlar üretecek görevlere odaklandırmayı öğrenmelisiniz. Burada karşınıza çıkan ilk soru “Benim konumum açısından sonuçlar nelerdir?” sorusudur. Bunu, “Bu sonuçlara ulaşmada bana yardımcı olmaları için başkalarının katkısını nasıl sağlayabilirim?” sorusu izler.

Etkinliğin son becerisi karar almadır. Etkin yöneticiler etkin kararlar alır. Karar alma, problemi doğru tanımlamak ve etkin bir karar için doğru özellikleri belirlemek gibi özgül adımlar atmanızı gerektirir. Ama etkin kararlar çoğu zaman görüşlerin çarpışmasından çıkar.

Unutmamakta fayda var: Etkinlik öğrenilebilir. Etkinlik öğrenilmelidir.

Kaynak: Etkin Yöneticinin Seyir Defteri, Peter Drucker, 2007, Optimist Kitap.