: Fizibilite Raporu Formatı : Doc : .......
Fizibilite Konusu Yatırım Adı-Türü
YAPILABİLİRLİK (FİZİBİLİTE) ÇALIŞMASI
Tarih-Yer
ÖNEMLİ: Yapılabilirlik çalışmaları sırasında ilgili kısımlarda kullanılan veriler, hesaplamalar ve ayrıntılar ilgili kısmın içinde veya ek olarak sunulmalıdır. Hangi hesaplamanın, varsayımın neye dayandığının bu anlamda kanıtlanması gereklidir.
1. YATIRIMCI İLE İLGİLİ BİLGİLER
1.1. Yatırımcının Adı, Unvanı:
1.2. Adres ve Tel No, e-posta:
Merkez :
Tesis :
1.3. Yatırımcının Hukuki Statüsü:
Ticaret siciline göre tüzel kişiliğe ait son bilgiler (şekli, kuruluş tarihi faaliyet konusu, sermayesi, ortaklık yapısı, varsa imtiyazlı ortakların durumları) bildirilmelidir.
1.4. Ortaklık Yapısı (Tüzel Kişiler)
ORTAK ADI PAY ORANI ( % ) PAY TUTARI ( TL )
Toplam %100,00
1.5. Sermayesi (Tüzel Kişiler)
-Tescilli Sermaye : ..................... TL.
-Ödenmiş Sermaye : ..................... TL.
1.6. Yönetim (Tüzel Kişiler)
Yönetim Kurulu Üyeleri, İdari Yöneticiler & Şirket Müdürleri….
ADI VE SOYADI ÜNVANI
Yatırımcının yönetim kurulu başkanı, üyeleri, şirket müdürü, genel müdürü ve diğer mevcut yöneticileri (fabrika md., mali işler md. vb. ) hakkında tahsil, tecrübe ve geçmişteki hizmetlerini belirten bilgiler verilir. Daha önce ilgili alanda (benzer konuda) faaliyet/proje yürütüp yürütmedikleri, varsa söz konusu faaliyetlerle ilgili kısa bilgi verilir.
1.7. Mevcut Organizasyon Şeması, Tüm Çalışanların Sayısı ve Pozisyonları
Tüm çalışanların sayı, pozisyonları ve çalışma/deneyimleri hakkında bilgi verilir.
1.8. Ticari Durum ve Mevcut Faaliyetleri
Yatırımcıların hali hazırda mevcut olan üretim ve ticari faaliyetlerine ilişkin olarak: mevcut faaliyet konuları, tecrübeleri, ticari durumları, kapasite ve üretimleri bu bölümde açıklanacaktır. Yatırımcının borç-alacak durumu, şirket aleyhine açılmış ve/veya şirket tarafından başkaları aleyhine açılmış dava, icra takibi, haciz, ihtiyati tedbir varsa mahiyeti ve kapsamı açıklanmalıdır.
2. PROJEYE İLİŞKİN BİLGİLER
2.1. Projenin Adı ve Özet Bilgi:
2.2. Kuruluş Yeri:
2.3. Ürün / Hizmet Üretim Kapasiteleri:
2.4. Pazarlama Bölgesi / Hedef Pazarlar: Yöre, Bölge Yurtiçi Pazara, ihracat, vs.
2.5. Uygulama Programı (süresi):
-Yatırıma Başlama :
-Yatırımın Bitişi :
:
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||