Sitenin ahlaki ve içinde barındırdığı ilkeler, kişiler ve bilgiler açısından gerçekten üst mertebede bir yeri var. Bunun en büyük nedenlerinden biride sitenin ve forumun yöneticilerinin işlerini gerçek anlamda benimsemesi ve kişilere değer vermesinden geliyor. Bu anlamda bu site gerçek anlamda üst seviye bilgileriden en alt seviye bilgilere kadar en iyi şekilde barındırabilen yegane ortamlardan biridir.
Site ve Forum yöneticilerinden ufak bir isteyim olacaktır.
Site yükleme koşulu olmadan indirme yapılmaması aslında çok iyi düşünülmüş bir yöntem olmasına karşın, bence bazı noktalarda da sınırlayıcı olmakta. Sitede neyin olup olmadığını sizlerden başka kimse iyi bilemez ve dolayısı ile yüklediği dosyanın sizler gözünde değerinide. Bu yüzden ne yüklenirse yüklensin kabul görmese bile(fakat ahlaki ve etik kuralları çiğnemeden yapılacak yüklemeler olmalı), kullanıcılara ufak krediler açılmalıdır.
Mesala dün forumumuza bir dosya yüklemesi yaptım, üstlelik bu yükleme benim yaklaşım 2 hafta gece gündüz uğraşak yaptığım kıymetli bir dosya olmasına ragmen tarafıma kredi yüklemesi yapılmadığını gördüm. Dolayısıyla bu duruma çok üzüldüm. Lütfen durumla ilgili yardım, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Saygılarımla, iyi çalışmalar.

LinkBack URL
About LinkBacks
Paylaş

Alıntı

Bookmarks