arkadaşlar mühendismi teknikermi ve hangi işte çalıştığını yazarmısınız ben öğrenciyim
arkadaşlar mühendismi teknikermi ve hangi işte çalıştığını yazarmısınız ben öğrenciyim
merhaba ben gıda teknıkerıyım daha once yemek fabrıkasında calıstım sımddı ogrtemenlık yapıyorumm kızmeslek lısesınde gıda bolumlerının dersıne gırıyorum
Merhabalar
Ben gıda mühendisiyim. turşu ve konserve fabrikasında kalite yönetim sistemi sorumlusu olarak çalışmaktayım. Ancak niye böyle bir soru sorduğunuzu merak ettim doğrusu.
Merhabalar bende gıda mühendisiyim yeni mezunlardanözel bir gıda labaratuarında kimya bölümündeyim cihazlar üzerine çalışıyorum
bende merak ettim doğrusu neden bu soruyu sorduğunuzu?
çok merak ettım neden acaba boyle bı soru sordunuz
bnde gıda teknıkerıyım çalısmıyorum
evt ben bu soruyu niye sordum düşünün bakalım iyisi ben merakınıza bir son vereyim bu soruyu sormamdaki neden bir gıda mühendisi neler yapabilir hepsi bu
ben gıda mühendisiyim çikolata - pasta üretim fabrikasında kalite yönetimde görev almaktayım.
sorunuzun cevabı genelde hepimizin sol tarafta bulunan bilgiler kısmında yazıyor...
hatta hangi okuldan mezun olduğumuz da, kaç tane mesaj yazdığımız da, kaç teşekkür aldığımız da....
ben ne gıda mühendisiyim ne de gıda teknikeriyim!..ziraat mühendisi/süt teknoloğuyum ve bir kamu kuruluşunda gıda denetçisi olarak çalışmaktayım.
süt teknikeriyim![]()
gıda mühendisiyim yumurta üretim çiftliğinde paketleme ve sevkiyat sorumlusu olarak çalışıyorum..
Ben Kocaeli Üniversitesi Gıda Teknikerliği bölümü ikinci sınıf öğrencisiyim. Ama Kocaeli'de yerel bir gazetede 3 yıldır çalışıyorum. Şimdi ben ne oluyorum![]()
gıda denetçisi olmak için ne yapmak lazım ? yai kpss gereklimi
ben bilgi işlem müdürüyüm
Bookmarks