Uzun aradan sonra yeni bir sayı ile yine karşınızdayız.
Daha sağlam bir kadro ve tecrübe ile çıkardığımız bu sayıyı umarım beğenirsiniz.
İndirmek İçin Tıklayınız
Uzun aradan sonra yeni bir sayı ile yine karşınızdayız.
Daha sağlam bir kadro ve tecrübe ile çıkardığımız bu sayıyı umarım beğenirsiniz.
İndirmek İçin Tıklayınız
Dergi gerçektende mükemmel olmuş. Emeği geçen herkese çook teşekkürler...
Forumfood.net farkı bu olsa gerek....![]()
dergiye göz attım, gerçekten güzel olmuş. emeği geçenlerin ellerine sağlık. reklamlar falan almışsınız, bu iyi olmuş. resimler özenle seçilmiş.
testi görünce kendimi gıda mikrobiyolojisi sınavında zannettim.epeydir sınava falan girmiyordum. böylece eski günleri de yad etmiş olduk.
herşey çok güzel, sadece küçük bir önerim olacak. metinleri hazırlayan arkadaşlar, faydalandıkları kaynakları da metnin sonuna yazarlarsa ileride doğma ihtimali olabilecek herhangi bir sıkıntının da önüne geçilmiş olur. bir nevi önleyici faaliyet yani.![]()
Ellerinize sağlık, gerçekten mükemmel olmuş...
Fatih seni de uzun bir aradan sonra burda birşeyler yazarken görmek çok güzel. Aynı öneride ben de bulunmuştum ama pek dikkate alınmadıBu şekilde yazıları % 100 editörler yazmış gibi olmuş, gerçi belki de öyledir. Odamızın çıkardığı dergide de aynı şekilde en az yarım sayfa kaynak yazıyorlar, önemsiz gibi görünse de gayet önemli bir durum bence, forum içersindeki kaynaklara ve telif haklarına gösterdiğimiz hassasiyeti forumun bir parçası olan dergimizde de göstermeliyiz diyorum ben de
![]()
forumda eskisi gibi daha aktif olmak ve görev almak isterdim ama burada yapmamız gereken o kadar çok şey var ki onları dahi yapamıyoruz.
herkese saygılar, sevgiler benden.![]()
Test kısmını çok beğendim, Test kısmındaki soruların çoğaltılması ve kapsamının geliştirilmesi mesleki anlamdaki körelmemizin önüne geçecektir,
Emeği Geçen arkadaşlara teşekkürler, gerçekten güzel bir çalışma olmuş...![]()
merhaba
ben indiremiyorum
Emeği geçenlerin eline sağlık
Çok güzel ve profesyonel olmuş...
Bu güzel şeyleri gördükçe bu forumun pardon ailenin ne kadar doğru yolda gittiğine daha bir emin oluyorum...
Hepinizin yüreğine sağlık...
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
Gerçekten çok başarılı bir sayı daha olmuş. Ama bir an bir daha sayı çıkarmayacakmıssınız gibime gelmişti. Neyseki çıkmış))))
Dergi tek kelimeyle mükemmel.....
Seçilen konular,verilen bilgiler,tasarım harika...Resimlere bayıldım...
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Dergi hakikaten çok güzel olmuş , emeği geçelerin eline sağlık....
Dergimizin 2. sayısının çıkması sevindirici. Çok özenli bir çalışma oldugu dergiyi inceleyince görülüyor. Gıda sektörü için yararlı bilgiler mevcut okunmaya değer. Son bölümdeki test ilgi çekici olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Ellerinize sağlık![]()
Merhabalar...
Nasıl bir hata aldığınızı veya indirmek için nasıl bir yol izlediğinizi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
Diğer yandan yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Yaptığınız ve yapacağınız eleştiri ve önerileriniz bizim için çok değerlidir, bir sonraki sayının daha kaliteli olmasına yardımcı olacaktır...
dergi fikri çok iyi düşünülmüş ve uygulanmış. bu işte emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ediyorum...
Sinan kardeşim ve emeği geçen diğer arkadaşlarıma tebrikler diyorum başka birşey demiyorum. Gayet profesyonelce hazırlanmış bir dergi olmuş.
Bu konuda ne kadar çok hevesli olsamda maalesef iş yükümün fazlalığından dolayı bir türlü müdahil olamadım.
Kolay gelsin
Emeği geçen herkese çok teşekkürler...
Bookmarks