Selam Arkadaşlar...
Gıda Teknolojisinde okuyan arkadaşlardan Gıda Kontrol Mevzuatı dersini alanlar varmı?
Bu dersin içeriği neler?
hangi konular anlatılıyor?
Hocalar bu dersi anlatırken takip ettikleri kaynak ne?
bir kitap falan varmı?
Selam Arkadaşlar...
Gıda Teknolojisinde okuyan arkadaşlardan Gıda Kontrol Mevzuatı dersini alanlar varmı?
Bu dersin içeriği neler?
hangi konular anlatılıyor?
Hocalar bu dersi anlatırken takip ettikleri kaynak ne?
bir kitap falan varmı?
Merhaba Ahmet Bey... Ben bu dersi aldım. Ancak üstünden 2 sene geçti.Hatırladığım kadarıyla size bahsedryim biraz. Dersin içeriğinde gıda ürünlerine ilişkin tüzük ve standartlar hakkında açıklamalar, gıdaları işlemenin tüzük ve standartlar doğrultusunda yapılmasının önemi ve sonuçlarını anlattı hocamız. Kaynak olarak kendisinin çektiği fotokobiler vardı
Bize kaynak ismi verip alın demedi.. İnş. yardımcı olabilmişimdir.. Kolay gelsin.
Tşk. Emine Hanım...
Nişanlım Öğretim Görevlisi olarak atandıda.
İnşallah bu sene bu dersi kendileri verecek. Onun için bi sorayım dediydim..
Ama bayaa bi Döküman toparladım..
öncelikle hayırlı olsun, nişanlınıza tebriklerimizi iletin lütfen.
bu dersi sürekli verecekse lebib yalkın gibi bir mevzuat aboneliği olursa mezuatı güncel olarak takip edebilir.
Ege Üniversitesinde bizde 2 kredilik bir mevzuat dersi almıştık.
Tekip edilen bir kitap vb bir çalışma yoktu çünkü mevzuat değiştiği için kitabında hükmü kalmıyor.
Bu nedenle, kanun, yönetmelik, tebliğ, yönerge, genelge ne demektir den başlayıp, ülkemizdeki gıda mevzuatları ve ab mevzuatları ile uyumları hakkında bilgileri içeren dökümanları kendi hazırlarsa oldukça güzel bir çalışma olacaktır.
sunum yapma imkanı olacaksa bunu sunum şeklinde hazırlayıp mevzuatta değişiklik olduğunda gerekli yerlerde değişiklik yaparak kendini güncel tutabilir.
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
teşekürler Oğuz Abi..
İyi niyetlerinizi ilettim kendilerine...
3 Yıldır Lebib Yalkına üyeyim... zaten lebib yalkın dış kaynaklı dökümanlarım arasında
Çok şükür mevzuatı oradan takip ediyorum...
Zaten forumfood.dan oluşturduğum arşivlede güzel bi ders müfredatı oluşturuyoruz kendilerine..
Bookmarks