arkadaşlar yaklaşık 5 aydır işsizim ama işsiz olmamın nedeni piyasada beklediğimiz değerin verilmemesi bunun nedenini uzaklarda aramaktansa kendi aramızda aramak lazım diye düşünüyorum 3 sene önce aldığım maaştan bile daha az maaş teklif edilen bir işte mühendis yerine normal eleman muamlesi görerek çalışmak bana ters geliyor daha önce olmaz demeyin oluyor konu başlıklarıyla firmaların maaş tekliflerini dile getirmiştim yeni bir firmayla görüşmem vardı istanbulda iyi bir firma be bana söylenen cümleyi aynen yazıyorum
- 800-850 tl ye çalışan mühendislerimiz var ve bunların çoğunluğuda bayanlar istersen çalışırsın dediler
feminist arkadaşalr vardır kendilerini korumaya geçeceklerdir ama bu firma yetkilisinin bana söyledikleridir arkadaşlar bu durumlara gelmemiz bizlerden kaynaklanıyor ki şöyle bir örnek vereceğim sadece istanbulda sorumlu yönetici olacağımız işletme sayısı gıda mühendisi sayısında daha fazla yani biz firmalara değil firmalar bizlere ihtiyaçları var sadece biraz örgütlülük ve sabır ki görmek istediğimiz değeri görelim teşekkür ederim

LinkBack URL
About LinkBacks
Paylaş

Alıntı
, konunun gidişatına göre devam ederiz.
)
Son iş görüşmemde (Hatay da) 1750 civarı bir fiyata ikna edebildim karşımdaki kişiyi süt ürünleri üzerine bir firmaydı. Ama bazı kişilsel nedenlerle kabul edemedim.
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
maaşlar çok kötü ben o maaşa gıda mühendisi olarak çalışacağıma gider işportacılık yaparım daha iyii bari kendime bir kazancım olur işverene hiç bir faydam dokunmasın daha iyi

(her ne kadar gerçek maaşı o olmasa da ??)

Bookmarks