Aklıma geldi. 4 yıl boyunca ençok hangi dersi sevdim acaba. Ben en çok Temel işlemler, ısı kütle transferi ve end. stok. derslerini seviyordum mesala.
Aklıma geldi. 4 yıl boyunca ençok hangi dersi sevdim acaba. Ben en çok Temel işlemler, ısı kütle transferi ve end. stok. derslerini seviyordum mesala.
en sevmediklerimi örneğe ne güzel bulmuşsuneng_1982 Nickli Üyeden Alıntı
em sevdiğim ders
mesleki uygulamaydı
hep kaytardım o derste
meyve sebze işleme bide sanitasyon
mikrobiyoloji uygulamalarını çok severdim.
ben en sevmedigim dersi sölemek istiyorumyağ teknoloji dersinden nefret ediyodum cünkü ders ingilizceydi ve hoca cok kasıodu öle ingilizce cümleler kuruyoduki saolsun soruları kimse anlamıodu
![]()
benim yağ dersinden 64 almam gerekiyordusibelkural Nickli Üyeden Alıntı
63 le kaldım
ama üzülmedim
1 sene daha okumuş oldum
ayyy inanmıyorum yazık sanaantakyalı Nickli Üyeden Alıntı
pekiştirdin yani bi kere daha alarak
hocanın tepesine binseydin ya 1 puanla bırakılırmı hiç
![]()
benim en sevdiğim ders temel hesaplama teknikleriydi, süper bi dersti bence, ondan sonra mikrobiyolojiyi severdim, mikropları tek tek ezberlerdiken sevmediğim ders de temel işlem laboratuvarı dersiydi benim için kabustu, gözüm korktu ve sonuçta da kaldım
,
YA ARAŞTIRMA DENEME METODLARI ya sınav 5 saat sürerdi be verene kadar canım çıkmıştı![]()
he çok güzel pekiştisibelkural Nickli Üyeden Alıntı
hocaya sordum yapacak bi şey yok dedi
bende zaten böyle şeylere alışığım bu ilk olmadığı için
okul nasıl sa bigün bi şekilde bitiyor
çalışarsan biter
bizde yoktu böyle bi ders, ilk kez duydumVanilya Nickli Üyeden Alıntı
vala ben en çok termodinamik dersini sevdim 100 ortalamayla geçmiştimSüt tek dersini de çok sevmiştim
yüksek lisansı süt üstüne yapmamda etkili oldu.Teknik resim ise en korktuğum ders olmuştu hocadan dolayı
![]()
ayyy evet bak ben onu unutmuşum, termodinamik de güzeldi,, temel işlemler 1 ve 2 bence kötüydü, bi türlü sevemedim gitti![]()
meyve sebze ve teknik resim en sevdiğim derslerdi
hocam bu sevginiz devam etmiş sanırım sebzelerden kopamamıssınızoguzpelikli Nickli Üyeden Alıntı
![]()
proses gezilerr süper geçerdii bizdeee!!
daha kötüsü de var.sibelkural Nickli Üyeden Alıntı
49,4 ile büte kalmıştım. 49,5 olsa geçiriyordu.(Proje Tekniği; ama sevdiğim bir dersti)
Reaksiyon kinetiği ve analitik kimya derslerini severdim.zira sınavlarından 100 aldığım nadir derslerden biriydi![]()
ben en çok mikrobiyoloji ve tabiiki lab larını severdim, eğlenceli geliyordu bana
sorma sibel o aytaç hanım bizede aynı davrandı, sizin dersede o mu giriyordu ?
sibelkural Nickli Üyeden Alıntı
birinci sınıftan sonra gıda bittikten sonra makine üzerine yüksek yapmaya karar verdim. araştırdıktan sonra 1,5 sene fark dersi ve 2 senen de yüksek okumam gerektiğini öğrendim. Bende 3,5 sene okuyacağıma sınava girer 4 sene okurum en aızndan iki diplomam olur dedim ve makine üzerine yüksekten vazgeçtim. Mesleğimizi ve sektörleri inceledikten sonra üçüncü sınıfa geçtiğimde meyve sebze ve kalite konusunda kendmi geliştirip bu sektörlerde çalışacağım diye karar aldım ve uyguladım.
ben de yağ dersimi üçüncü seferde verdim. az kalsın o ders yüzünden okulu bir sene daha uzatacaktım![]()
süt teknoloji dersini cok sevmiştim![]()
fakat duyusal değerlendirme dersleride pek keyifli geciyordu ye iç keyfine bak tabi sınavi oyle değildi![]()
tüm egeliler yağ dersinden cok cekmiş demekkiwalla berrincim bize aytac hanımla beraber fahri hoca giriodu birbirlerini aratmıolardı anlıcagın
ama tek seferde gectim cok şükür oguz hocam baya bi cekmiş
ben unit lab dersini cok seviodum o problemleri cözmek cok zevk veriodu bana
![]()
ben en çok enstrumental analiz dersini seviyordum..o kadarki finaline hiç çalışmadan demiyeyim 30 dakika göz atıp girdim 85 aldım.konular ve çalışmalar ilgimi çekmişti..
benim sevdiğim dersleri saymakla bitmez ama başlıcaları
mikrobiyoloji
istatistiik
teknik resim di
teknik gezileri de unutmamak lazım
pardon mesleki uygulama demek istemiştim
1. sınıftaki gıda mühendisliğine giriş dersi ilginç gelmişti yeni şeyler öğrendiğim için
ben daha çok dersten ziyade bazı hocaların dersi işleme tarzını beğendiğimden bu dersleri daha çok sevdim yani hocaları diyelim.onları söylemiyim şimdi.yani ankete katılamadım sanırım bu cevapla.olsun canım sağolsun bee!
meyve sebze, sanitasyon ve temel işlemler derslerini sevmiştim. en ayar olduğum ders edebiyattı 3. sınıfta zor geçmiştim![]()
benim favori dersim temel hesaplama idi.
ben en çok mikrobiloji dersini sevdim
benımde en çok sevdiğim ders süt teknolojisi,mikrobiyoloji,biyoteknoloji idi. en sevmedğim derste temel hesaplama tekniklerıydı.
Bookmarks