Gıdaların raf ömrü neye göre belirleniyor çeşitli testler mevcut ama onların lab. dışında yapılması imkansızbu konuda deneyimli arkadaşlar lütfen cvp yazsın benim ürünüm vakumlu yufka, erişte , un çorbası , mantı fakat piyasadaki firmaların hepsi ayrı raf ömrü belirlemiş bu işin standardı yok mu
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
bu konuda deneyimli arkadaşlar lütfen cvp yazsın benim ürünüm vakumlu yufka, erişte , un çorbası , mantı fakat piyasadaki firmaların hepsi ayrı raf ömrü belirlemiş bu işin standardı yok mu
Paylaş

Alıntı
bana mail adresinizi özel mesaj ile atabilirsiniz sanırım forum kurallarına göre anca öle iletişime geçebiliriz anladığım kadarıyla. mesajınızı bekliyorum. elimdeki dokümanları buradan herkesin kullanımına sunma şansım yok biliyorsunuz. zira bi prosedürü hazırlamak için bilgi toplamak haftalar alıyo, bu konuda da istekler geldiğinde danışmanlık yaptığım firmalardan kimse de ne bir örnek vardı nede çoğu uzman arkadaşın bu konu ile ilgili bi fikri. araştırıp kendim tasarlamak zorunda kalmıştım. bu nedenle bu konudaki dokümanlar biraz kıymetli. mesajınızı bekliyorum sanırım oradan daha fazla yardımcı olabilirim. Teşekkür ederim.

Bookmarks