Şifre = "www.forumfood.net" (sadece link "" lar yok)
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
merak ettim..teşekkürler..
ben de vallateşekkürler
ilginç bir bitkiymiş paylaşım için saol yeni ürünler yeni tatlar...
bakalım nasıl bir bitkiymiş. paylaşım için teşekkürler
Teşekkürler bakalım sende neler yazıyorben merak ettim ve araştırdım önce
Şifa özellikleri
Ginkgo yapraklarının özü flavonoid glükozidleri içermektedir ve ginkgolid ler (ginkgo özü bazlı ürünler) eczacılıkta giderek daha yaygın şekilde kullanılmaktadır. Mevcut bilimsel araştırmalar Alzaimer(Hafıza Kaybı, Unutkanlık) rahatsızlıklarında, hafıza güçlendirmede, başdönmesini önlemede ve zihinsel konstantrasyon arttırmada gingko özünün mutlak yararları bulunduğuna işaret etmekte olup, olası diğer faydalarına ilişkin çalışmalar sürmektedir.
Fareler üzerinde yapılan yeni bir araştırma Cep telefonlarının beyine yaymış olduğu dalgalara karşı Ginkgo Biloba'nın faydası olduğu deneyler sonucu ortaya çıkmıştır.
Ginkgo enerji içeceklerine sıklıkla katılmakta ise de, maliyeti nedeniyle içeceklerde kullanılan oran çok düşük kalmakta, dikkate değer bir etki yaratmamaktadır. Enerji içecekleri etiketlerinde bazen anılan ginkgo bağlantılı yararlar, genellikle plasebo etkisinden ibarettir.
İleri yaşlardaki insanların kullanması tavsiye edilir.
bizim fonksiyonel gıdalar die bi dersimiz vardı bu gingko da bizim araştırma konumuzdu sunum yapmıştık onu paylaştım gercekten her derde deva bi bitki..
bende merak ettim neymiş![]()
ismini hatırlıyor gibiyim derslerden ama uzu zaman oldu incelemekte fayda var.
paylaşım için teşekkürler...
yeni gördüm merak etiim yawteşekkürler sibel
fakat geç kalmışım link gitmiş![]()
Ellerine sağlık...
teşekkürler..
bu bitkinin ilacını kullanıyorum ben unutkanlığım için.Çok faydalı ve hiç bir yan etkisi yok.Herkese tavsiye ederim
ama malesef dosya silinmiş![]()
yenilenmiştir bakınız ilk msj
teşekkürler sibel
teşekkürler sibel![]()
teşekkürler........
Merak ettim, inceleyelim bakalım...
Teşekkürler
sibel tekrar sağol
bakmak lazım
bakın bakalımantakyalı Nickli Üyeden Alıntı
![]()
teşekkürler..