Merak ediyorum günlük ne kadarlık bir zaman dilimini iş verinde geçiriyorsunuz 7 saat, 8 saat, 10 saat?
Hayatın ne kadarı bize kalıyor görelim bakalım![]()
Merak ediyorum günlük ne kadarlık bir zaman dilimini iş verinde geçiriyorsunuz 7 saat, 8 saat, 10 saat?
Hayatın ne kadarı bize kalıyor görelim bakalım![]()
bence 7 yi koyman yanlış olmuş çünkü ben 12 sat çalışıyorum daha fazla çalışanlar da vardır eminim
biz hangisini işaretleyeceğiz![]()
12 saat mi ? yok artık ! bende kendime çok çalışıyorum diyordum. ben ortalama 9 saat çalışıyorum.
Vuuvvv :s Halime şükretmem lazım ben günde 8 saat çalışıyorum.
ben sabah 8 akşam 8 çalışıyoum kalite bölümündeyim üretimdeki arkadaş sabah 8 akşam 10 11 üretim ne zaman biterse anlıcanız
11 saat sabah yedi akşam altı :'(
aslında 24 saat kalsam en iyisiama benim değişiyor işe göre, 9-10-11...giderek artabilir
![]()
yanlış bölüm seçtik vallaen iisi zengin bi koca bulup işi gücü bırakmak
![]()
9.5 saat![]()
10 saat resmi olan, 11,12,13...
2 saatte yolda geçiyor...
benim çocuk biraz afallıyor eve gittiğimde... ama sağolsun hanım: kızım bu baba diye telkinde bulunarak durumu idare ediyor
işin şakası bir kenara bizide ağır iş altında çalışan sınıfına sokup erken emekli etseler hiç fena olmaz...
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
kendi işimi yaptığımdan saat kavramı ne yazık ki yok...
bazen 5 saat bazen 16 saat
eskiden firmada çalışırken min 8 saaten başlıyor işin durumuna göre 12 saate kadar çıkıyordu...
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
Sabah 8:30 akşam 17:00 ...
Devlet olmasini çok isterdim ama değil![]()
en iyisi kpssye sıkı çalışıp devlet memuru olmak) misss
)
itü yüksek lisans da bunu söylüyorsa halimiz harap... şu amerikan filmlerinde olur ya:
(ortada fol yok yumurta yok)
-newyorka taşınıyoruz
-peki iş? işinde iyisin işin noolcek...
-önemli değil... iş değişikliği planlıyorum...
işte amerika bu, boru değil... burası da Türkiye...
yersen... diyorlar, yiyoruz....
bazan keşke veteriner hekim olsaydım diyorum hem gıda mühendisliği yapardım hem veteriner hekimlik...
içim daraldı yine... mesleğimi sevmediğimden değil haksızlıktan/çifte standarttan...
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
9 saat çalışıyorum ve henüz 1 yıllık bile iş deneyimim yokken şimdiden illallah ettimbu meslekte değer kazanmak gerçekten çok zor, nerde cins tipler var hepsiyle muhattap oluyoruz!!!
![]()
valla bunun itüsü odtüsü yok arkadaş herkes tecrübeye bakıyor, tecrüben yoksa adamın elindeki en güzel koz bu oluyor ve seni çalıştırabildiği en düşük maaştan çalıştırıyor, üstüne de dünyanın angarya işini kitliyor, 7.30 da iş başı yapıyorum, bugün 19.00da işi bırakabildim ki 9-10'a kadar yolu var iş bitmiyorçünkü, az çalışan çok iş,az maaş)) valla tarım bakanlığındaki arkadaşalrımla görüş,tüm geçenlerde, hallerinden o kadar memnunlar ki cumartesi pazar tatil, mesai 8.30-1700 ki sabah 8.30 ndahemen başlamıyorlar yok kahvaltı yok muhabbet
rahat yani, iş belli keyfi ne zaman isterse bitiriyor
özelde patron başında sürekli seni dürtüyor, bitti mi, bitti mi, bitti miiii
fenalardayım
![]()
Bookmarks