aslında türkiye şartlarına göre sektör belirlemek gerçekten zor ama en azından herkes istediği işte çalışmaya çalışmalı
Süt Sektörü
Et Sektörü
Bitkisel Yağ Sektörü
Catering
Diğer
aslında türkiye şartlarına göre sektör belirlemek gerçekten zor ama en azından herkes istediği işte çalışmaya çalışmalı
Arkadaşlar diğer kısmını işaretlerseniz sektörü belirtirseniz sevinirim. Çok fazla olduğundan dolayı hepsini yazamadım. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.
meyve-sebze ve danışmanlık-denetçilik
turızm sektöründeyim
ama turizm çok kapsamlı
yemek üretimi
iso 22000
kalite kontrol
hijyen ve sanitasyon
içecek
yöneticilik
aslında turizmin içinde hepsi var
catering sektöründeyim
haliyle kalitedeyim![]()
meyve-sebze sektöründe çalışıyorum ancak ileride meşrubat sektörünü istiyorum.
turizm sektöründeyim,daha önce catering ve meyve suyu sektöründe çalıştım.
mikrobiyoloji konusunda uzmanlaşmak isterdim.
Sorunların daha Kolay Çözülmesi asamasında daha kolay ulasım yapılabilecek bir konu oldugunu Düsündügüm icin acıyorum
[size=x-large]Hangi Sektörde Calısıyorsunuz?[/size]
bu süper bir fikir oldu...yoksa kim ne iş yapıyo hadi mail yolla sonra cevap bekle acil bilgi akışını sekteye uğratıyodu...nede olsa paylaşım esas değil mi?
bu arada su ürünleri üzerine çalışıyorum...
teşekkürler güvenlik arkadaşımkonu güzel olmuş, katılım olursa haticenin dediği gibi iletişim daha kolay olur, ben de bi çevre laboratuvarında çalışıyorum, mikrobiyoloji bölümündeyim, ayrıca kalite sorumlusuyum, iso 17025 sistemini kurduk ve şimdi de onu uygulanabilir hale getirmeye çalışıyoruz, laboratuvarımız ön yeterliklik alma aşamasında, henüz türkak denetiminden geçmedik..benden bu kadar bakalım sırada kim var
![]()
dondurulmuş ve taze meyve sebze üretimi ve ihracatı yapan bir firmada çalışıyorum...
ben bu konuyu daha önce anketler bölümünde açmıştım.
ben catering sektörundeyım . hastanede kalite ve hijyen yöneticisi olarak çalışıyorum . hastane akreditasyon alacağı için her hafta denetimim varhastane yemekhaesinde çalışan arkadaşlar nerdesınız?
kuru gıda sektöründeyim.Pozisyonum:Kalite Sistemi ve Gıda Güvenliği Müdürü
aynı konu olduğu için konu kapatılmış ve mesaj yazan arkadaşlarımızın mesajı önceki konu altına eklenmiştir.
Çikolata Sektöründeyim ve çok da seviyorum![]()
çalıştığımız firmalarıda yazsak acaba çok merak ettim şimdi hangi çikolata firması![]()
Selam arkadaşlar, et sektöründeyim, bu sektörü çok seviyorum çünkü et ve kan kokusu sayesinde formumu koruyorum, hiçbirşey yiyemiyorum aç aç dolaşıyorum
tek mühendis olduğum için her yerde ben varım, kalite müdürü, yönetim temsilcisi, haccp lideri, satınalma![]()
buğday , un ve yem analizlerinin yapıldığı bir laboratuvarda çalışıyorum.
gıda ambalaj
ama çikolata üzerine çalışmayı çok isterdim
bedava çikolata yemek güzel olsa gerek![]()
sektörler arasında rekabet olmalı ki kalite artsın ama biz hala sektörler içi sorunlarla yok efendim hijyen yok efendin terör uğraşıyoruz.
Süt ve Süt ürünleri sektöründe çalışıyorum.Tek mühendis olduğum için Üretim+Kalite Kontrol+Haccp ve ISO 9001 Yönetim sistemlerinin işleyişi (Bunun içerisinde Haccp ekip lideri ve Yönetim temsilcisi görevleri ) 'den sorumluyum.Sorumluluk bilincimiz o kadar geliştiki artık ağır gelmeye başladı sanırım.
Meyve suyunda çalıştım ve şimdi son olarak laboratuvardayım ve bence son nokta eğer buradada istediğimi bulamazsam Gıda mühendisliğini bırakmayı düşünüyorum :((((( aslında çoktan düşünüyordum ama evdekilerin izin vermemesi nedeni ile şimdilik mesleğe devam :
))))))
kızmeslek lısesınde ogretmenlık yapıyorum gıda bolumlerının dersıne gırıyorum ama laboratuvarda calısmak ısterdım
bende özel bir gıda/su ve çevre analiz labaratuarında kimya bölümündeyim labaratuarı istiyordum ölede oldu şimdilik ama labaratuar yoğun vede yorucu oluyomuş ya ben böle tahmin etmiyodum ama yinede çok seviyorum her sektörün kendine göre güzellikleri vardır bence imkan olsa hepsinde çalışmak deneyim ve tecrübe kazanmak güzel bir şey olurdu sanırsam hayırlısı olsun bakalım![]()
meyve-sebze konservesi-suyu-konsantresi artı IQF hatlarını içeren fabrikada çalışmaktayım.
Arkadaşlar o kadar geniş bir çalışma alanına sahibiz ki bi alanda kendimizi geliştirmek yerine birden çok alanda geliştirmeliyiz diye düşünüyorum tabi herkesin kendi düşüncesidir.
Ben turizm sektöründe çalışıyorum.
Gıda analiz labaratuarında ,gıda ambalajlama, catering,süt sektörü,meyve-sebze çalışmak isterim.
ben özel gıda sektöründe çalışmayı isterim.. ama süt veya dondurulmuş ürünler de olabilir.
4 yıl yerel marketler zincirinin birinde gıda müh olarak çalıştım.zor ama bir o kadar da harika bir sektör.10 şube vardı ve depo hepsinden sorumluyduk.insanlara iyi kalite verdikçe daha da büyüdük.kalite her şey demekti......
Bookmarks