Merhaba Arkadaşlar,
Hangi temayı kullandığınıza dair bir istatistik yapmak istedik. Ayrıca temalarımız hakkındaki fikirlerinizi beyan etmek isterseniz mesaj yazabilirsiniz.
Merhaba Arkadaşlar,
Hangi temayı kullandığınıza dair bir istatistik yapmak istedik. Ayrıca temalarımız hakkındaki fikirlerinizi beyan etmek isterseniz mesaj yazabilirsiniz.
tabi ki bayan tema, aslında bayan olduğum için değil de, renk olarak pek bi hoşuma gittişööyle çiçekli böcekli değişik renklerde temalar filan koysanız onları da kullanırdım herhalde
diğer renkler çok soğuk geldi bana nedense
![]()
umarım yanlış anlaşılmam ama itiraf ediyorum bende bayan temayı kullanıyorum
Ne bileyin zaafım var Eflatuna.
Bu arada Eflatun demişken aklıma bir diyalog geldi.
İsmi geçmişken onuda paylaşayım.ehi ehi ehi
Eflatun'a iki soru sormuşlar: "İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan davranışı nedir ?"
Eflatun:
Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.
Ne var ki çocukluklarını özlerler.
Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.
Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.
Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.
Sonuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar.
Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.
Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
"Peki sen ne öneriyorsun?" demişler.
Bilge yine sıralamış:
Kimseye kendinizi "sevdirmeye" kalkmayın !
Yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi "sevilmeye" bırakmaktır.
Önemli olan;
Hayatta,"en çok şey'e sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır."
Orjinal TemaBayan çok pembe gözümü alıyor. En iyisi herşeyin orjinali
![]()
yok caner merak etme kimse yanlış anlamazben tanıyorum seni
![]()
Orjinal den şaşmamak lazım
Şaka bir yana ötekiler gerçekten insanın gözünü alıyor.
Zaten bilgisayar karşısında yeterince gözler yoruluyor...
Ne zamandır söyleyeceğim hep unutuyordum şu bay teması böyle daha sakin bir mavi olsa belki tercih edebilirim.![]()
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
Ben de en başta 3-4 gün kadar bayan temayı kullandım, pembe ve tonlarına karşı ayrı bir zaafım var ama daha sonra orijinale döndüm
Bayan tema da toz pembe ve gri tonları olsa onu da kullabilirim![]()
Sinan al bak yorum yapıyoruz değerlendir e mi?![]()
Valla bende isterim herkesin zevkine göre tema yapmak ama kod değişimleri ve entegrelerinde baya bi sorun yaşarım. Sorundan ziyade herbiri ile bir bir uğraşmak lazım, 4 tanesi fazla zaman alırken. Neyse mevcut olanları zamanla düzenleriz güzel bi hal alır. Bu arada birazdan albüm başlığına resimler yükleyeceğim o resimleri profil alanınızda arkaplan olarak kullanabilirsiniz. Bunu yapabilmek için albüme girersiniz ve beğendiğiniz resme sağ tıklayarak resim konumunu kopyala dersiniz, sonra profili kişiselleştirin kısmında en üstteki kısımda (main) "Background Image" alanına yapıştır der ve resimin konumunu yapıştırırsınız. Sonra profiline bakar renk düzenlemesi de ayrıca yapabilirsiniz...
orjinal temayı kullanıyorum bende
diğerleri gözü yoruyor bu daha sade ve hoş bence...
Bende orjinal temayı kullanıyorum.Diğerleri gerçektende gözleri yoruyor.Onun için hiç kullanmadım.Orjinalden vazgeçmemek lazım...![]()
Bende orjinal tema kullanıyorum... ya siyah, gri tonları her zaman tercihimdir... çok hoş bence böyle orjinali... ama açıkcası bundan önceki düzen, tema daha hoşuma gıdıyodu hanı siyah gibi olan vardı ya, geçişten önceki...
ama böylede hoş yani...![]()
39 resim yüklendi. Umarım hoşunuza giden olur. Bu arada sağ tık olayı mozilla kullananlar için oluyormuş sadece, eğer internet explorer kullanıyorsanız bu olay biraz farklı olur. Bu sefer yapacağınız beğendiğiniz resimin üzerine normal tıklayın. Resim açılınca yukarıda adres çubuğundaki linki kopyalayıp yapıştıracaksınız. Bu kadar![]()
ben ikisini de denedim olmadı ama
bu arada resimler çok güzelmişş
yine olmuyorki![]()
Artık sizlerde albüm kısmına resimlerinizi yükleyebilirsiniz. Böylelikle profilinizin arkaplanınızı renkendirebilirsiniz. Nasıl yapacağınızı önceki mesajımda belirtmiştim.
Resim yükelemeye gelince, öncelikle albüm oluşturacak ve oluşturduğunuz albüme aşağıda belirtilen limitlerde resimler ekleyeceksiniz. Kolay gelsin...
Resim Limitleri
Toplam Yükleme Boyutunuz 1.000,0 KB (Kilobyte)
Resim başına maksimum dosya büyüklüğü 293,0 KB (Kilobyte)
Maksimum resim boyutları 800 x 600 Pixels
orjinal tema dıgerlerı cok goz yorucu oluyo
![]()
bende orjinal temeyı kullanıyorum.... orjinal olmak farklı bi şey bence...ayrıca her konuda orjinal olmak isterim.....
Bookmarks