Kişi başı yemek malzeme gramajları var arkadaşlar, eminim yemek sektöründekiler için çok yararlı olacak, ben günlük hazırlıyorum bunları, yararlı olması dileğiyle.. kolay geleee
Şifre: "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
Kişi başı yemek malzeme gramajları var arkadaşlar, eminim yemek sektöründekiler için çok yararlı olacak, ben günlük hazırlıyorum bunları, yararlı olması dileğiyle.. kolay geleee
Şifre: "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
paylaşımların çok güzel organicbenden + rep
![]()
seni takip ediyorum organic![]()
süper bir giriş yaptın ailemize hoşgeldin![]()
of ya bu yemek şirketinden yemek yiyen firmalar ne kadar şanslıbıktım pazartesi günleri kurufasulye-pilav yemekten(gerçi kuru yemem ben en doğrusu pazartesi günleri aç kalmaktan diyeyim) ve çeşit olmamasından...Neyse güzel paylaşımlarla başladın umarım devamıda gelir
Teşekkürler
bu ne yaw indirdikçe indiriliyor ... kaça kadar indirecem merak ediyom :) teşekkürler organic
![]()
arkadaşlar ben bu tür dosyaları hiç açamıyorum hep farklı bir dil çıkıyor şifre kısmına bile gelemiyorum. siz nasıl yapıyorsunuz indir diyonce aç dosyası çıkıyor bende açılan eord dosyasıda türkçe değil yunan dilinde gibi![]()
ben indirdim indirdim indirdim ... indirsem daha inmeye devam edecek :) 596 ile bi başladım 596-1 596-2 596-3 ....... 596-11 e kadar indirdim sonra bıraktım indirsem daha inmeye devam etcek yani :
) acep benmi yanlış yaptım
![]()
arkadaşım paylaşım için teşekürler
kullamılan etler kemikli mi kemiksizmi? ayrıca yağ miktarlarını yazarken kızartmalıkları sanırım es geçmişin sanki bide gramajları abartmış gibisin yoksa bu taslak mıı şevkini kırmak istememde hiçbir yemek fab. bunu çıkaramazlar kurumsal ihaleler hariç![]()
Zaten bunu asıl hazırlayan diyetisyen arkadaşımızdı ve hastane olduğu için kullanılması gereken gramajlar bunlar, tabi şirketlerin birebir uyduğu pek söylenemez aslındaneosev Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca bazı eksikler de olabilir, ama yemek çıkmadan bir gün önce bunları hazırlayıp ona göre malzemelerin tartılıp yemeklerin yapılması gerekli. Size uygun bir şekilde de gramajlarda oynama yapabilirsiniz arkadaşlar. Hepinize teşekkürler, gıda varsa ben de varım
![]()
teşekkürler organic,ama banada biraz fazla geldi gramajlarbiz bunnarı kullansak patron bizi napar bilmiom
güzel çalışma olmuş..
Bizim de pek uyduğumuz söylenemezanjihola Nickli Üyeden Alıntı
formalite icabı gibi oluyor ama keşke ihalelerde en düşük fiyat kabul edilmese böylelikle daha çok miktar ve çeşitte yemek çıkabilir, devlet bütçeyi yemekten kısmazsa tabi
![]()
:999aylaşım için teşekkürler
kalori hesaplaması bu gramajlara göre mi yapılıyor?kalori listesinde kaç gram kaç kalori diye yazınca ordan bakıp mı hesaplıyoruz?Biri bana öğretebilir miayrıca bazı devlet daireleri belli kaloride yemek istiyor bunun yasal bir sınırı var mı?ortalama bir öğle yemeği kaç kalori olmalı?ayrıca bu sitede çok şey öğrendim tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...
yaaa bende yemek sektöründeim bunlara bi göz atmak istiyorum ama indiremiyorum yaaa neden acabaaa????
Merhaba,
Siteye girdiğinizde en üstte büyük harflerle yazılmış bir uyarı var.
Gold Üyelis Sistemi (GÜS)
bunun hakkında detaylı bilgi için
http://www.forumfood.net/showthread.php?tid=10657
linkinden inceleyebilirsiniz.
Eminim çok güzeldir.. ama bi de indirebilsem...
benim en az 5 uploadım var... ama.. anlamadım![]()
Bookmarks