dostlar on gün sonra iso 22000 denetlemem olcak ancak yeni mezun ve işe gireli bir ay olduğu için biraz paniklemiş bulunuorum. Yardımlarınızı bekliorum. Şöleki iso ile ilgili belgelerin çıktılarını aldım şimdi yapmam gereken nedir, teker teker kaşe basmak mıdır, ardından yapmam gereken ilk iş ne olmalı, doldurmam gereken formlar nelerdir, iç tetkik mi yapmalıyım, yönetim gözden geçirme toplantısı ne zman yapılmalı iç tetkikten önce mi sonra mı :s güya ıso 22000 eğitimi aldım ama anlaşılan o ki çok yüzeysel kalmışbilen abla abilerden acil yardım talebim var. Ayrıca belirtmek isterim ki catering sektöründeryim çıktılar da firmanın belgelendirme kuruluşuna ait. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Patronum da zırt bırt soruo çünkü belgenin süresi doluomuş bana denk geldi anlayacağınız
of

LinkBack URL
About LinkBacks
bilen abla abilerden acil yardım talebim var. Ayrıca belirtmek isterim ki catering sektöründeryim çıktılar da firmanın belgelendirme kuruluşuna ait. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Patronum da zırt bırt soruo çünkü belgenin süresi doluomuş bana denk geldi anlayacağınız
Paylaş

Alıntı

Bookmarks