merhabalar birkaç gün sonra belge yenilemek için firmamıza denetime gelecekler acaba nelere dikkat etmem gerekir?? Benden önceki gıda mühendisi dökümantasyonu pek iyi yapmamış bende ilk defa bu denetimi geçireceğim yardımcı olur musunuz???![]()
merhabalar birkaç gün sonra belge yenilemek için firmamıza denetime gelecekler acaba nelere dikkat etmem gerekir?? Benden önceki gıda mühendisi dökümantasyonu pek iyi yapmamış bende ilk defa bu denetimi geçireceğim yardımcı olur musunuz???![]()
Ara denetim Olsaydı işin Kolaydı...
Belge Yenileme denetimlerinde ISO 9001:2008 in tüm Standart maddelerini ve bu maddelere uyumu inceliyorlar.
Dolayısıylada tüm dökümanları gözden geçirmen gerekiyor.
Eğer vaktin az kaldıysa;
Eski denetim raporları elinde mevcut mu?
Şimdiye kadarki denetimlerde nerelerden major, minör veya gözlem yzılmışsa oralara odaklanmanı tavsiye ederim..
Kolay Gelsin...
teşekkür ederim. Belgeler çok düzensiz ıso 22000 belgeleri düzenli olarak bulunuyor onları sürekli revize ediyorum ancak 9001 biraz karışık 22000 den yararlanmaya çalışacağım galiba![]()
22000 9001'e entegre mi? öyleyse dokümantasyon da entegredir 22000 düzenli ise 9001 ide bazı noktalarda kurtarır . Ancak denetim direk dokümantasyon kontrolü şeklinde geçer belge yenileme olduğu için operasyon kısmı daha az denetlenir. Standardı oku madde madde elindeki dokümanların karşılayıp karşılamadığına bak takıldığın bi yer olursa elimden geldiğince yardımcı olurum..İyi çalışmalar
çok teşekkür ederim...açıkçası işte yeni olduğum için entegre olup olmadığını da bilmiyorum![]()
En kısa zamanda firmadan sizi iyi bir eğitime göndermesini isteyin.
İyi bir eğitimden sonra sistemi daha iyi anlayıp yönlendirebilirsiniz.
O zaman daha spesifik sorularınıza yardımcı olabiliriz.
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
Bookmarks