ARKADAŞLAR SİZLERE FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM VE ISO 9001:2000 YÖNETİM SİSTEMİ DAHİLİNDE YÜRÜTECEĞİNİZ İÇ TETKİK FAALİYETLERİNDE RAHATLIKLA KULLANABİLECEĞİNİZ BİR İÇ TETKİK SORU LİSTESİ.
4.KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ : Kuruluş; Kalite Yönetim Sistemini ISO 9001: 2000' e göre oluşturup, dokümante etmiş mi? Uygulayıp sürdürüyor ve etkinliğini sürekli iyileştiriyor mu? İhtiyaç duyulan prosesleri ve bunların uygulamalarını belirlemiş mi?
4.1.GENEL ŞARTLAR : Bu proseslerin; Sırası ve etkileşimi belirlenmiş mi? İşletilmesi ve kontrolünün etkinliğini sağlamak için gerekli kriterler ve metotlar belirlenmiş mi? İşletilmesi ve izlenmesi için gerekli kaynaklar ve bilgi sağlanmış mı?İzleme,ölçme ve analizini sağlanıyor mu? Sürekli iyileştirilmesi için gereken faaliyetler uygulanıyor mu?Yönetimi Standard şartlarına uygun mu? Varsa verilen hizmetin şartlara uygunluğunu etkileyen dış kaynaklı prosesler tanımlanmış mı ve kontrolü sağlanıyor mu?
4.2.DÖKÜMANTASYON ŞARTLARI
4.2.1.GENEL : Kalite Yönetim Sistemi dökümantasyonu;Dokümante edilmiş kalite politikası ve kalite hedeflerini, Kalite el kitabını, ISO 9001:2000 ‘de istenen dokümante edilmiş prosedürleri,Proseslerin etkin planlanması,işletilmesi ve kontrolünü sağlamak için ihtiyaç duyulan dokümanları, ISO 9001:2000’ de istenen kayıtları, içeriyor mu?
4.2.2.KALİTE EL KİTABI : El kitabı oluşturulmuş ve sürekliliği sağlanmış mı?El kitabı; Kalite Yönetim Sisteminin kapsamını, herhangi bir hariç tutma varsa ayrıntılarını ve haklılığını, KYS’ nin dokümante edilmiş prosedürleri veya bunlara atıfları, Kalite Yönetim Sistemi prosesleri arasındaki etkileşimin tarifini, içeriyor mu?
Dosya türü : doc
Şifre : www.forumfood.net
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||

LinkBack URL
About LinkBacks