ıso denetimlerinde belgelerin hepsinın çıktısı olması gerekiyor mu? yoksa sadece doldurulacak personel hijyeni, ilaçlama falan bulunsa yeter mi
![]()
ıso denetimlerinde belgelerin hepsinın çıktısı olması gerekiyor mu? yoksa sadece doldurulacak personel hijyeni, ilaçlama falan bulunsa yeter mi
![]()
sizin kalite dosyanız yok mu
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
talimatta belirttikten sonra pc üzerinden formları bile takip edebilirsin.yaptım oldu...
dosyalar çıktı halinde yokklasörler bomboşş
![]()
kek talimat prosedür form herbirinden birer çıktı alıp orijinal dosyanı oluştur.eksik olan varsa kendin hazırla...dokümantasyon talimatında ve ya kalite kayıtları prosedüründe ne yazıyorsa uygulama hakkında ona göre düzen oluştur.kontroolü kopyaların dağıtılacağı yerlerre dosyanı hazırla ve yolla.her yapacağın adım yazılı bir atıf içermeli.kolay gelsin...
Merhaba,
Dokümanlarınızı draft doküman olarak saklamak zorunda değilsiniz.
Doldurulana formlar bile bilgisayarda saklanabilir.
Önemli olan sistemde bunu tanımlamanız.
Anacak şunu untumayın, yayınlanan bir dokümanın içerik ve doğruluk açısından incelenip onaylandığını da kantılamanız gerekir. Bilgisayarda bunu sağlayacak sistemi kurmanız gerekiyor.
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
Bookmarks