arkadaşlar elinde izkanın vermiş olduğu hibelerle ilgili proje örneği olan varmı acaba, yada bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı ?
arkadaşlar elinde izkanın vermiş olduğu hibelerle ilgili proje örneği olan varmı acaba, yada bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı ?
Ben bu konuda danışmanlık ve proje yazımı yapıyorum...
isterseniz yardımcı olabilirim...
ne gibi bir bilgi istiyorsunuz?
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
hocam merhaba, genel bilgi ben eğitimleri kaçırdım daha doğrusu eğitimler için yer bulamadım. bütün bölümler doluydu.
benim çalıştığım firma su ürünleri işleme tesisi soğuk hava deposu ve işleme alanı bulunuyor. biz bu işletmeye bir takım yenilikler yapmak istiyoruz
1. Soğuk Hava Özellikli (Frigolu) Tır
2. Elektrikli Akülü Forklif
3. Kalite Belgeleri
4. Jenaratör
5. Kullanmadığımız bir bölüm var ve bu bölümü kapattırım üretime dahil etmek istiyorum.
6. Lab. malzemeleri, Etiket makinesi gibi mak. tech. almak istiyorum
bununla ilgili proje hazırlamak istiyorum, kapsamlarını inceledim okudum... ancak jenaratör, forklif ve etiket mak. kapsarmı kapsamazmı pek bilgi bulamadım.
proje hazırlarken dikkat etmem gereken püf noktalar nelerdir. ? bu projeyi kendim hazırlamam mı daha iyi olur yoksa dışarıdan sizin gibi danışman arkadaşlaramı hazırlatmam daha iyi olur.
Bookmarks