Arkadaşlar merhaba,
Kuşadasın'a yakın İzmirde ya da Aydında içme ve kullanma suyu analizlerinde bakanlığın kriterlerince akretdite laboratuar var mı? önerebilir misiniz??
Şimdiden teşekkür ederim..
Arkadaşlar merhaba,
Kuşadasın'a yakın İzmirde ya da Aydında içme ve kullanma suyu analizlerinde bakanlığın kriterlerince akretdite laboratuar var mı? önerebilir misiniz??
Şimdiden teşekkür ederim..
Türkak'ın sitesinden bakabilirsin.. aydın'da ay-lab laboratuvar var ama hangi konularda akrediteler tam bilmiyorum, siteden bulabilirsin..
İzmir'de Hıfzısıhha var malum, en güveniliri odur.. ama İzmir'de daha başka firmalar da bulabilirsin..
eğer analiz yaptırman gerekiyorsa, bunun için ayda bir randevu ile gelip numune alan laboratuvarlar var Antalya'da falan, bunlar da işine yarayabilir..
yorum için teşekkürler ant.dan kuşadasına gelen lab.lardan hem suda hem gıdada akredite olmuş olan yok, suda akredite olan yok işin aslı .. hıfzıssıhha en iis evet ama onlar da numuneyi gelip almıyorlar biz yolluyoruz daha önce çalışan arkadaşlar numune kabından fln prob çıktığı için zorlandıklarını ilettiler. aytb mantıklı gibi .. kuşadası bodruma göre aslında izme fln daha yakın ama daha kısır kalmış bukonularda(
evet o konuda hakı olabilirsniz.. Kuşadası çok sığ kalıyor bazı konularda.. gönderim konusunda ne sıkıntı yaşamış arkadaşlarınız? aslında problem yaratıyorlar kimi zaman tanık oldum ben de ama ben her ay yolluyorum ve su gönderimi konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum.. şişeleri gene Hıfzısıhhadan temin diyorum, kahverengi su şişeleri. şişeyi tamamen doldurup buz dolu bir ice-box içinde gçnderdiğinizde (tabii dilekçesi ile beraber) sorun çıkmaz..
çok çok teşekkür ederimmm.. yolunuz düşerse tanışmak isterim.. iyi çalışmalar
ne demek.. ben de isterim çok![]()
Merhaba Tuğçe hanım
Kuşadasında çalışıyorsunuz ve Aydın Ticaret Borsası Gıda Analiz Laboratuvarlarından haberiniz yok öyle mi? İlginçBurası Agredite bir kuruluştur ve Aydın ve çevre illerdeki çoğu işletme-fabrika ithalat-ihracatta analizlerini burda yaptırmaktadır.
internet sitesi:http://www.aydin-gidalab.com/ inceleyip araştırabilirsiniz.Göreceğiniz gibi Su ve Atık Su Laboratuvarı bulunmakta.
Umarım işinize yarar.
izmirde hıfzıssıhha ve tarım il müdürlüğünün kendi lab. var ben Tarım - İl kontrol lab. tercih ediyorum. analizi kendiniz götürmeniz gerekiyor.
''Merhaba Tuğçe hanım
Kuşadasında çalışıyorsunuz ve Aydın Ticaret Borsası Gıda Analiz Laboratuvarlarından haberiniz yok öyle mi? İlginçBurası Agredite bir kuruluştur ve Aydın ve çevre illerdeki çoğu işletme-fabrika ithalat-ihracatta analizlerini burda yaptırmaktadır.
internet sitesi:http://www.aydin-gidalab.com/ inceleyip araştırabilirsiniz.Göreceğiniz gibi Su ve Atık Su Laboratuvarı bulunmakta.
Umarım işinize yarar.''
Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Kuşadası bölgesinde iş hayatında yeni olduğum için çalışan arkadaşlara danışmak istedim. Fakat AYTB hak. tabiiki bilgim var. Şirket oradan daha önce memnun kalmadığı için değerlendirmeye alamıyoruz. Onun için farklı lab. araştırası yapıyorum.
İyi çalışmalar
Bookmarks