Arkadaşlar merhaba.
Cumhuriyet Üniversitesi 2000 yılı mezunuyum.
Arkadaşlar merhaba.
Cumhuriyet Üniversitesi 2000 yılı mezunuyum.
merhaba ben de selcuk kımya muhendıslıgınde okuyorum. ınsallh temmuzda mezun olacagım..
forumu arkadasım tavsıye ettı baya uzun zamnoldu kısmet bu guneymiş üye oldum...
görüşmek uzere..
başka kimya mühendisi yok mu forumda?
kimya muhendıslerı aktıf degıllll... nerdesınızzzzz?????
ben yeni geldim ama kendimi yalnız hissediyorum doğrusu
Yıldız teknik Kimya Müh. 3. sınıf yaz okulunda gıda teknolojileri dersini alıyorum. Güzelmiş![]()
slm ben ümit. fırat üniversitesi kimya mühendisliğinde okuyorum 4. sınıfım staj yaptığım yerde öğrendim bu siteyi diğer arkadaşları da beklerim.[/color][/font]
aynı içeriğe sahip iki başlık oluşturmak hem gereksiz konu oluşumuna hemde bu konuya ilgi duyan arkadaşalrımızın zaman ve amaç kaybına uğramasına nedne olmaktadır.
işte bu yüzden açmış olduğunuz konu kaldırılıp, mesajınız sizden önce bu konuyu açan arkadaşımızın konusuna eklenmiştir.
MERHABA,
OGÜ KİMYA MÜHENDİSLİĞİ MEZUNUYUM. SERAMİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM.
AKTİF OLMAMAKTAN BAHSEDEN ARKADAŞLARIMIZ VAR. AKTİF GÖRÜNMÜYORUZ AMA PAYLAŞIMA AÇMAK İSTEDİĞİM Bİ DOSYAYI EKLEYEMİYORUM BAKSANA.
ŞU RAPİDSHARE HASTALARINDAN DA DEĞİLİM NAAPCAZ ŞİMDİ. ??[/u]
Merhaba;
Kimya mühendislerini görünce açıkçası
kimyagerleri de aradım ama göremedim.
Ben de KTÜ kimya mezunuyum.
Gıda sektöründe çalışıyorum.
Merhaba bende kimya mühendisiliği 4.sınıf öğrencisiyim. Design dersi alıyorum ve chemcadi bol bol kullanıyoruz. chemcad bilen arkadaşları bu sayfaya bekliyorum![]()
Selamlar Ben de Kimya Mühendisiyim ve Gıda sektöründe "Bitkisel Yağlar ve Margarin Üretimi" alanında çalışıyorum. Herkese selamlar...
Bvarol'a
--Hocam bende aynı üniversiteden 2006 mezunuyum.
Konu Muhendis38 tarafından (19-02-2012 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir.
selam arkadaşlar bende kimya mühendisliği yüksek lisans öğrencisiyim
Selamlar bende kimya teknikeriyim : )
selamm bende ogü kimya mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim ama mezun olduğumda ne yapacağımı pek bilmiyorum iş yok gibi![]()
Bookmarks