sayın arkadaşlar
anlattığınız şekilde yükleme yaptım
ama kredi alamadım
açıklarsanız sevinirim
sayın arkadaşlar
anlattığınız şekilde yükleme yaptım
ama kredi alamadım
açıklarsanız sevinirim
Sayın machineman,
Krediniz yüklenmiştir.
Kredinizin yüklenmesi için açılan konunun kontrol edilip uygun görüldüğü takdirde eklenti haline getirilmesi gerekiyor. Konuyu yukler yüklemez kredi kazanmıyorsunuz.
Bol paylaşımlar.
merhaba. bende yükleme yapmıştım ama bi dönüş olmadı. hala bekliyorum. eklenti haline gelmesi ne kadar sürer. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler...
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
merhaba bende yükleme yaptım ama kredim gelmedi ilgilenirseniz sevinirim.sayın site yöneticileri.
sistemde kradim yüklenmiş görünüyor ancak indirdiin dosyalar şifre istioyr nedini öğrenebilirmiym. yani kredim yokmıuş gibi bişey oluyor.
Biraz dikkatli olursanız görürsünüz. İndirdiğiniz dosyanın, indirme butonunun yanında şifre yazmakta zaten... Sitedeki tüm şifreler de aynı zaten, yani: "www.forumfood.net"
Bende yükleme yaptım etli yemek akış diyagramı...ama kredi gelmedi
Önemli Not:
Müsait Olan Moderatör Arkadaşlar Konunuzu İnceleyip Uygun Görürlerse Eklenti Haline Getirirler.
Konu Açar Açmaz Kredim Yüklenmedi Gibilerinden Mesajlar Atmayalım Arkadaşlar. Rica Ederiz...
Krediniz yüklenmiştir
İyi Paylaşımlar
bende yükleme yaptım. kredi yok ne kadar zaman alıyo.. uygun görülmezse başka yüklemelerde yapalım..
Sayın ilkayinan forumfooda hoşgeldiniz. Krediniz yüklenmiştir. Bol paylaşımlar.
benimde yüklemelerime bakılabilirmi uygunsa kredi yüklemesi rica edecektim.
Kredi yükleme sorunu modaratör eksikliğinden mi kaynaklanıyor? Sanırım birçok arkadaş bu konudan şikayetçi
Vurgun; öncelikle sitemize hoş geldiniz.
Kredi alabilmeniz için öncelikle dosya yüklemeniz gerekmektedir.
Siz 1 adet paylaşım yapöaya çaşılmışsınız ama linki eklememişsiniz.
Sizlerin yüklediği dosyalar moderatörler tarafından incelendikten sonra şifreli olarak eklendi haline getirilir.
ve sitedeki tüm dökümanların şifresi sitenin adıdır.
yani: www.forumfood.net
arkadaşlar bende yükleme yaptım ama kredi gelmiyo bir ilgilenirseniz sevinirim
pardon yukardaki mesajı es geçmişim özür dilerim sorunu düzelttim
uzun zaman önce yükleme yaptım fakat hala kredi yüklemesi olmadı. lütfen kouyla ilgilenirmisiniz.
sayın üyemiz;
paylaşımınız eklenti kriterlerini karşılamadığından işlem yapılmamıştır.
lütfen forumda daha önce paylaşılmamış, gıda ile doğrudan yada dolaylı olarak ilgili , spesifik bilgiler içeren, en az 3 sayfadan oluşan paylaşım yapınız.
tek parça sistem dokümanı(prosedür, talimat, çizelge) eklenti yapılmamaktadır.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
Aşağıdaki link paylaştığınız konu hakkında detaylı bilgi vermektedir.
Viral Gıda İnfeksiyonları
daha spesifik paylaşımlarda bulununuz.
okulda hazırladığınız proje, tez vs gibi şahsınıza ait paylaşımlar kredi kazanmanızı kolaylaştırır.
iyi paylaşımlar...
merhaba, sitede nereden dosya upload etmem gerekiyor, bana yardımcı olabilirmisiniz.Saygılar
iyi günler bende 2 adet akış şemasını ayrı ayrı konu açarak yükledim ve üçüncüsünüde eklemek üzereydim lakin bir sayfadan oluşan bu dosyaları ayrı ayrı yüklediğimde eklenti haline getirilmeyecekse üç sayfa halinde tekrar yükleme yapabilirim,bilgilendirirseniz sevinirim
mesajıma henüz bir cevap alamadım.hala cevap bekliyorum. ilgilenen birileri yok mu? en kısa zamanda birileri yardımcı olursa sevinirim.
Sayın edagli,
Tek döküman veya bunları birleştirip 3 sayfalık heryerde ulaşılabilecek dökümanlar eklenti yapılmamakta. Şuan paylaşımlarınız yazımsal olarak konulara eklendi. Diğer yandan benzer içerikler daha kapsamlı olarak forumumuzda mevcut... Bkz.:
www.forumfood.net/sut-urunleri-akim-semasi-t22084.html
Sinan bey ben tulum peyniri haricinde özellikle kelle ve sepet peyniri pek bulunmadığı için (tulum peynirine göre daha bölgesel)yazdım ve sitemizde de mevcut değil.Yani arayanlar faydalanabilir ve internette bulunmayan şeyler,kopyala yapıştır değil kendi yazdığım akış şemaları.her yerde ulaşılabilecek derken google da arattığımızda da ilk sırada ve sadece forumumuzda yazdığım akış şemaları görünüyor,tekrar bakmanızı rica ediyorum.Sanırım verdiğim bilginin kısa olması önemsizmiş gibi bir düşünceye sebep oldu ama kısa olması sizi yanıltmasın çünkü aradığımızda internette bir beyaz peynir,kaşar peyniri gibi kolay bulamıyoruz.(Açıkcası içeriğin kıymetini uzun veya kısa oluşuna göre değerlendirmenize üzüldüm)
Kesinlikle önemsiz diye düşünmedim. Zaten öyle bir düşüncem olsa forumda yayınlanmasına izin vermezdim. Diğer yandan uzunluk kısalık konusu bakış açısına göre değişmekte. Bir sayfalık yazı yüz sayfalık yazıdan daha değerli içeriğe sahipse benim için bir sayfa daha uzundur...
Eklenti yapılmasını istediğiniz dökümanlarınızın benzerinin karşınıza çıktığını düşünün, ona göre talepte bulunun, herhalde cevap olacaktır diye düşünüyorum...
Peki teşekkürler takdir sizin lakin söylemeden geçemeyeceğim benzerini bulamadım.En azından şu an için internette bir tek sitemizde "sepet ve kelle peyniri akış şeması" bulunmakta,sadece her yerde ulaşılabilecek dosyalar olarak görmezseniz benim için yeterlidir.Artık ihtiyacım olanı indirebilmek için yüklemeye devam.kolay gelsin.
Bookmarks