Günaydın arkadaşlar bana kükürt analizinin nasıl yapıldığı,yöntemlerinin ne olduğu analizde hangi kimyaslların kullanıldığı ve hangi cihazlarla yapıldığına dair geniş bilgiye ihtiyacım var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....
Günaydın arkadaşlar bana kükürt analizinin nasıl yapıldığı,yöntemlerinin ne olduğu analizde hangi kimyaslların kullanıldığı ve hangi cihazlarla yapıldığına dair geniş bilgiye ihtiyacım var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....
Sitemizden bununla iligli bilgiye ulaşabilirsiniz...
meyve-sebzede analizler (kükürt,nem,okratoksin,yağ..)
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama aradığım biraz daha geniş kapsamlı olmasını istiyorum açıkçası.Hatta bu analizi bizzat kendisi yapabilen arkadaşlarım varsa sanırım daha yardımcı olurlar diye düşünüyorum
arkadaşlar merhaba benim acil bir örnek atık prosedürüne ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim.
Merhabalar;
Bu mesaj buraya olmamış. Bilana arkadaşımızın istediği yardım başlığına yazmışsınız. Yardım istemeden önce forumları dolaşırsanız birçok örneğe rastlayacaksınız. Yok eğer bulamazsanız ayrıca bir konu açıp arkadaşlardan yardım isteyebilirsiniz.
Teşekkürler.
Burçin Hanım,
Sizin için kendi yöntemimi de buraya ekledim.
Biz bu yöntemle kuru domates te kükürt tayini yapıyoruz...
Bu konuya
http://www.forumfood.net/showthread....4978#post64978
linkinden ulaşabilirsiniz...
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
Bookmarks