merhaba arkadaslar....
laboratuvarlarda çalışan ve önceden çalışmış arkadaşlar bir araya gelsin istedim malum laboratuvar konusunda birbirimize danışçak çok şeyimiz varçünkü hersey kitapda veya standardlarda yazmıyor bizim en önemli bilgimiz tecrübe sagolsun admin ve mod. arkadaslar bizleri düşünerek çok güzel bir başlık açtılar laboratuvar kısmı diye ve emre hocamdan başka bende dahil olmak üzere fazla sahip çıkan yok..
bu forumda lab.daki sıkıntılarımız, analizlerdeki ince püf noktaları ve deneyimlerimiz paylaşabiliriz sizden ricam foruma bu konuda destek olalım
ben kendimden başlayayım özel gıda kontrol lab.da çalışıyorum çeşitli gıda analizleri yapıyoruz ama en fazla onem verdiğimiz konu afltoksinler bunuda HPLC cihazı ile yapıyoruz ayrıca diğer gıdalar için kimyasal analizleri gerçekleştirmekteyiz ve ilerleyen zamanlarda analizler konusunda paylaşımlara başlıyacağız...
isteyen arkadaslar profilimden msn adresimi alabilir...
iyi çalışmalar...

LinkBack URL
About LinkBacks
çünkü hersey kitapda veya standardlarda yazmıyor bizim en önemli bilgimiz tecrübe sagolsun admin ve mod. arkadaslar bizleri düşünerek çok güzel bir başlık açtılar laboratuvar kısmı diye ve emre hocamdan başka bende dahil olmak üzere fazla sahip çıkan yok..
Paylaş

Alıntı

Bookmarks