Millet;
Bu ne yau? www.forumfood.net yazınca bu (M***a7@hotmail.com) çıkıyor. Bir de fotoğraf var ama görmüyorum. Görmediğime sevinmeliymişim gibi geliyor :P
Ne olacak sitenin hali?! Biri yüreğime su serpsin lütfen!
Millet;
Bu ne yau? www.forumfood.net yazınca bu (M***a7@hotmail.com) çıkıyor. Bir de fotoğraf var ama görmüyorum. Görmediğime sevinmeliymişim gibi geliyor :P
Ne olacak sitenin hali?! Biri yüreğime su serpsin lütfen!
Hemen serpeyim
Sitemizde sorun yok, sitemizi barındırdığımız host firması saldırıya uğramış. Bu nedenle orda oluşan "index" sayfa görüntüsü bizlere yansıyor. Bizim ve diğer site sahiplerinin bulunduğu server şuan bu halde ve diğer sitelere giriştede bu sayfa çıkıyor. Kısa zamanda tekrardan düzenlenecek şimdilik foruma girerken www.forumfood.net/forum.php adresini adres çubuğuna yazarak girin![]()
Bu arada mesajınızdaki ilgili mail adresini gizlemem gerekiyorsakıncalı bir durum...
Ya çok korktum site hacklendi diye
çok şükür hala burdayız![]()
Bende öyle sandım. tesadüfen girdim, şaşırdım.
Ben de 2 gündür sitemiz hacklendi diye ne kadar sinir oldum ama anlaşılan bizim sitemize değilmiş saldırı. Bu içimi rahatlattı. Hepimize geçmiş olsun diyeyim bari)
ben de hacklendi sanıp sinir oldum facebooktan nası girilebileceğini öğrendim neyse sorun yokmuş...
valla gıda paylaşım portalını kim niye hackledi diye şaşırdım bende ama neyseki önemli birşey değilmiş.
Bookmarks