arkadaşlar benim hazırladığım bir mönü öğretmenimiz ödev vermişti paylaşıyım dedim yanlışlar olabilir
Şifre= "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
teşekkurrler.....(Y)
iyi çalışmalar..! paylaşımlarınızın devamını diliyoruz..!
Çok güzel olmuş tebirkler, iyi de fikir oldu benim için yararlı bir konuyalnız konu ismini mönü örnek değil de farklı bir isim verseydin, aklıma aylık menü gelmişti. Gramajı kalorisi yapılışı ile detaylı bir yemek tarifi örneği.
gerçekten iyi olmuş mu???? hazırladığım ilk mönü bu kadar başarılı olacağımı sanmıyordum...
Kübracım ellerine sağlık, güzel bir çalışma olmuş
Affına sığınarak konunun başlığını mantı ve revani olarak değiştirip, " Yemek Tarifleri > Ortaya Karışık (tek dökümanlar için)" başlığı altına taşıyorum![]()
Kübra Hanım,
İnsan sadece menü değil kendisini de yapar gönderir.
tama yemek öncesi insanın canı çekiyor![]()
Figen hanım önemli değil siz daha iyi bilirsiniz
Oğuz bey beklerim bi gün yaparım ama revaniyi mantı yapmayı bilmiyorum![]()
Teşekkürler Kübracım
Öyle beklerim demekle olmuyor, sen yapıp ya ellerinle götüreceksin yada kargoya vereceksin, revaniyi yap, mantılar benden![]()
o zaman şöyle yapalım en yakın ortak nokta buluşup forumfood mantı ve revani günü yapalım![]()
kübra senden önce bazı arkadaşlarda yemek ve tatlı tarifleri paylaşıyordu(hatta ramazanda bile paylaşır oldular)ve bi gün buluşalımda bu tatlıları getirelim dediler amakübrayln Nickli Üyeden Alıntı
öyle bi gün olmadı
![]()
tamam lafta kalmasın yapalım bi gün![]()
UĞUR_MARANGOZ Nickli Üyeden Alıntı
içi tatlı dolu koliyi görelim önce
hh
![]()
siz mantı gününü ayarlayın koli(içi tatlı dolu)hazırfigen_yuce Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Bookmarks