güzel bir anket..
Şifre= "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
teşekkürler esra hanım
teşekkürler paylaşımaaa
elleriniz dert görmesin
Çok teşekkürler emeğinize sağlık efendim
paylaşımın için teşekkürler.![]()
Konu hakkında yorumunuz yoksa teşekkür butonunu kullanabilirsiniz arkadaşlar, mesaj kirliliğine neden olmayalım![]()
gerçektende tebrik ediyorum ozaman konulara cevap yazamak lazım içimden geldi yadım sende beni takip etmekten vazgeç yaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
yok yok ben daha da bişey demiyorum ya yoksa yavaştan kafayı sıyıracağım
Cengiz Bey hiç işim gücüm yok sizi takibe çıktım
Forumumuza ne kadar yabancı ve uzak olduğunuz belli oluyor, bu tarz uyarıları sadece size değil yeri geldiğinde tüm üyelerimize yapıyoruz ve sağolsunlar hepsi anlayışla karşılayıp daha dikkatli olmaya çalışıyorlar![]()
Konulara yazdığınız teşekkür mesajları kimsenin bir işine yaramıyor (mesaj kirliliğinden başka), bi ara teşekkür butonumuz gitmişti, o yüzden üyelerimiz emeğe olan saygılarını mesaj yazarak belirtiyorlardı ama teşekkür butonu var olduğu sürece onu kullanmanızı rica ediyoruz. Takdir sizlerin artık...
(Daha da bişey yazmıyorum dedim bir sürü şey yazdım ama napayım bu benim görevim)
belki teşekkür etmeyi öyle sevmeyebilirim ama benide anlamanızı istemeniz lazım diye düşünüyorum ben forum cuyum bu ilk forum yerim de deil sonda olmayacak ben lider olacam sonrada bu siteden gidecem. yani en fazla mesaj atan kişi olmam lazım sence olabilirmiyim tabii bırakırsan olurum ama konularımın hepsini kapatırsanız nasıl olmamı bekliyorsun ki kendi sitemi bıraktım bu site ile ugraşıyom ne güzel dimi konu atıyom konu yüklüom ben bu işi biliyom bak gıdaya da bişiler yolladım hamsinin özellikleri az oku onu benle de ugraşmamak dilegiyle kendine ii bakk.![]()
Cengiz bey sabahtandır yapılan onca uyarıya rağmen tavrınız hiç değişmemiş. Daha öncede size söylendiği gibi nedense bende söyleme gereği duydum. Bu site gıda sektörünün buluşma noktası ve bu sitede mesleki bilgilendirme esas alınarak paylaşımlar yapılır. Yeri gelir eğlencede paylaşılır fakat işimiz geyik yapmak değildir. Bu arada bu sitede hiç kimsenin seni takip etme gibi bi takıntısıda yoktur. Bu genel anlamda sitenin düzeni için yapılan bir düzenleme ve uyarıdır. Yalnız Figen arkadaşımında dediği gibi bütün uyelerimiz anlayışla karşılarken sen neden ısrarcısın bu konuda onu anlamış değilim.
Buradaki amacımızda çok fazla konu açmak değil, sadece karşılık beklemeden faydalı konu açmak. Eğer sizde böylesi faydalı konular paylaşacaksanız kimsenin size diyeceği yok fakat işin sadece geyik yapmaksa amacını bu sitede değilde başka sitelerde gerçekleştirmeyi denesen iyi olur.
yaa arkadaşlarım cengiz bey in zaten sitesi varmış ki o biliyor herşeyi lütfen yaniiii
Kaç kere uyardık ama sen anlamadın. ee ben ne yapim şimdi?? gitti o güzelim mesajlar...
müşteri memnuniyet anketi için teşekkür ederim. çok işime yaradı
çok teşekkürler çok güzel bir çalışma yol göstermek açısından
süper olmuş tam da aradığım şey ellerinize sağlık
Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık...
Bookmarks